Vrhunski komunikator

Jezik: Serbian

Obrazovanje i Edukacija
Da li želite da:

- prepoznate komunikacione potrebe svojih sagovornika?

- postnete fleksibilniji u komunikaciji?

- ostvarite poverenje i dugoročno kvalitetan odnos?Da li želite da postanete Vrhunski komunikator?

Nezavisno od toga da li radite u prodajnom sektoru, marketing odeljenju ili ste direktor, menadžer, zaposleni – potreba za vrhunskom komunikacijom je uvek tu.Trening “Vrhunski komunikator” je dvodnevni trening Persone Global koji je oslobođen od suvišnog teoretisanja. Sa trenerskim timom kompanije Atria Group ćete proći kroz veliki broj praktičnih vežbi osmišljenih tako da naučite sve što je potrebno za primećivanje i razumevanje ljudskog ponašanja.Trening se sastoji iz dva dela.

- Prvi korak je popunjavanje online assessment-a kroz koji ćete saznati vaš dominantni komunikacioni stil, kao i stil osobe sa kojom vam komunikacija najteže ide.

- Drugi deo treninga je 2 dana vežbi, učenja, usvajanja novih znanja i rešavanja vaših realnih komunikacionih izazova.

Nakon treninga, dobijate besplatno tromesečni pristup aplikaciji koju treba da koristite radi konstantnog uvežbavanja novousvojene materije.SVI UČESNICI OVOG TRENINGA NAUČIĆE KAKO DA:

- izgrade poverenje sa različitim tipovima sagovornika

- kreiraju pozitivan uticaj u odnosima

- ovladaju veštinama za postizanje „win/win“ rezultata.ZA KOGA JE OVAJ TRENING?

Ovaj program je namenjen svakome ko smatra da je razmevanje tuđih potreba ključ ka dobroj komunikaciji, što kasnije vodi do izgradnje dugoročnih I jakih odnosa. Zato je ovaj trening izbor menadžera, prodavaca, tim lidera, direktora I ljudi koji žele da svoje komunikacione veštine dovedu do najvišeg nivoa.Veličina grupe: 10 - 20 učesnikaDodatne informacije:

Ukoliko ste zainteresovani možemo obezbediti „in-house“ treninge za vašu kompaniju, na srpskom ili engleskom jeziku. Svaki “in-house” trening može biti prilagođen potrebama vase kompanije I vaših timova. Pošaljite nam upit na office@atria.rs

Cene

Cena treninga 350 EUR + PDV