Value Innovations

Jezik: Serbian

Biznis i Ekonomija
Inovacija je svaka promena u poslovanju koja donosi novac kompaniji, i jedan od samo dva načina za povećanje prihoda (drugi je marketing). Ako i Vi želite da pružite izuzetnu vrednost svojim internim i eksternim klijentima i ostvarite održiv, profitabilan rast, dođite na ovaj seminar!Value Innovations je menadžment alat koji omogućava kompanijama da značajno povećaju prihode i smanje troškove poslovanja. Ovo postižu inovacijama proizvoda, usluga, biznis modela ili unutrašnjih procesa čime pružaju superiornu vrednost svojim klijentima i grade održiv, profitabilni rast.Value Innovations metodologiju i alate mogu koristiti sve organizacije, bilo koje velićine, u bilo kojoj delatnosti. Svaka organizacija koja ima klijente, eksterne ili interne, može imati koristi od VI metodologije i alata.Cilj seminara:

- Prebacivanje fokusa na potrebe klijenata, od strane celog tima (prodaja, marketing, proizvodnja…). Ceo tim mora da shvati potrebe klijenata.

- Praktična primena alata, radi bržeg i lakšeg prihvatanja klijenata

- Value Curves with Metrics – novi način komunikacije unutar Vaše organizacijeEDGE je ekskluzivni partner američke kompanije Value Innovations, Inc. za osam zemalja Jugoistočne Evrope, i klijentima pruža usluge treninga i konsaltinga uz punu podršku matične kompanije.

Cene

Vrednost kotizacije iznosi 245 evra + PDV, u dinarskoj protivvrednosti. Kotizacija obuhvata:
- Dva dana seminara,
- Prateće materijale,
- Osveženje u pauzama i ručak,
- Kontakt podatke svih učesnika seminara,
- Sertifikat o učešću.
- Za više polaznika iz iste firme pripremili smo posebne pogodnosti!

Izvor: edge.rs