Uvodno predavanje o hipnozi

Jezik Srpski

Life coaching

Centar Kedar uskoro organizuje i obuku za sertifikovanog hipnoterapeuta.
Prvi nivo je teoretski i nakon odslušanog predavanja dobija se sertifikat o pohadjanju.

Na predavanju ćete imati prilike da čujete o tehnikama hipnoze, načinima primene i oblastima u kojima se može primenjivati i dati fantastične rezultate. Čućete o tome kako možete pokrenuti pozitivne promene i pomoći sebi i drugima osobama da prevaziđu probleme koji ih muče. Saznaćete kako možete steći zanimanje koje može postati vaša nova profesija i izvor prihoda, kako i kako da kao HIPNOTIZER pokrenete legalan posao u Srbiji.
Kurs hipnoze mogu pohađati svi zainteresovani koji žele da nauče ovu fantastičnu tehniku komunikacije sa najskrivenijim područjima nesvesnog, a posebno je korisna za psihologe, lekare, praktičare alternativnih metoda lečenja, životne trenere…

Ako želite da naučite tehnike i proniknete u tajne hipnoze, ako želite da naučite kako da pomognete sebi i drugim osobama, steknete novu profesiju, naučite kako da pokrenete biznis, dobro zarađujete i pritom uživate u onome što radite, HIPNOZA je kurs za Vas.

Program edukacije razvijen je u skladu sa etičkim standardima obuke medjunarodnog društva hipnoze i dragocenim iskustvima vrhunskih hipnoterapeuta, koji su ostvarili vrhunske rezultate u radu sa svojim pacijentima sa različitim psihološkim, psihosomatskim, somatskim i duhovnim problemima.
Nakon završene kompletne edukacije, stičete zvanje "SERTIFIKOVANI HIPNOTERAPEUT". Dobijate sertifikat koji potvrđuje da uspešno vladate tehnikom hipnoterapije i da ste osposobljeni da stečenu veštinu primenite u vašoj privatnoj praksi.

Predavač: Nataša Vasić dipl.psiholog
Predavanje će se održati u centru Kedar, Koče Popovića 9 u Beogradu.

Prijave su obavezne.


Cene karata

Cena ulaznice 300, 00 RSD

Izvor: ansuz.org.rs