Uticajan komunikator

Jezik: Serbian

Obrazovanje i Edukacija
Predavanje će se održati u prostorijama Regionalne privredne komore Zapodnobačkog okruga u ulici Venac Stepe Stepanovića 30 u Somboru, 10. oktobra 2018. godine sa početkom u 11.00 časova.Vaša komunikacija može biti uticajna i sa lakoćom možete postići rezultate koji mogu biti od velike pomoći vama i saradnicima u kolektivu u kojem radite ili vodite. Dozvolite sebi da unapredite veštine svoje komunikacije i postanete uticajni sagovornik primenjujući komunikacione obrasce u skladu sa komunikacionim potrebama različitih karaktera vaših sagovornika prepoznajući njihove stilove komunikacije i komunicirajući na njima prihvatljiv način.Sadržaj predavanja:

- Koje su osnovne komunikacijske potrebe?

- Koji je nivo istine u našoj svakodnevnoj komunikaciji?

- Koji su to elementi komunikacione matrice?

- Šta sadrži matrica komunikacionih stilova?

- Koje su to karakteristike komunikacionih stilova?Zašto je važna komunikacija, na koje načine je možete unaprediti i upotrebiti u različitim situacijama, kao i kako pomoću komunikacije postići bolje poslovne rezultate, možete čuti od našeg predavačaUGLJEŠE ATANACKOVIĆAvlasnika agencije „ROAD HR“, inženjera menadžmenta u oblasti menadžmenta ljudskih resursa. Treningom i razvojem se bavi od svoje 16 godine, u početku u NVO sektoru, a u poslednjih 10 godina u poslovnom sektoru. Prethodnih 7 godina radi kao konsultant za ljudske resurse, trener i kouč. U poslednjih 6 godina održao je preko 450 treninga kroz koje je prošlo više od 5000 zadovoljnih učesnika. Najčešće je radio sa malim i srednjim preduzećima, vlasnicima koji su svoje poslovanje počinjali od zanatskih i trgovinskih radnji, a vremenom prerasli u preduzeća sa 20 ili više od 50 zaposlenih. Sertifikovani je poslovni konsultant i trener, sertifikovani kouč prestižnih evropskih instituta i udruženja i NLP master. Uže ekspertize su mu u okviru oblasti ljudskih resursa i to:

organizacioni razvoj i postavljanje organizacione strukture, komunikacije i motivacije zaposlenih, liderstvo i izgradnja tima.Informacije i prijave na: jovana.vujkovic@pks.rsPredavanje je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta prijave su neophodne, te molimo sve zainteresovane da pošalju potvrdu elektronskim putem najkasnije do 7. oktobra 2018. godine.

Izvor: road.rs