Upravljanje vremenom

Jezik: Serbian

Obrazovanje i Edukacija
H.art Development Center Vas poziva da se prijavite na jednodnevni trening „Upravljanje vremenom“, na srpskom jeziku. Radionica će se održati u prostorijama H.art agencije, na adresi Marka Nikolića 11, Zemun, Beograd, od 9h do 17h.Koji su ciljevi ovog programa i zašto je važan?

Opšti cilj ovog programa je podizanje svesti o značaju planiranja aktivnosti, kao osnove za efikasnost i efektivnost svakog zaposlenog. Takođe, cilj je sagledavanje teme upravljanja vremenom iz različitih perspektiva i drugih veština koje mogu doprineti u ovom procesu.Učesnici će:

- Osvestiti ličnu odgovornost za svoje rezultate i svog tima

- Osvestiti važnost postavljanja ciljeva

- Upoznati se sa alatima za planiranje i prioritizaciju aktivnosti

- Osvestiti snage i oblasti za razvoj na polju komunikacije

- Osvestiti važnost dobrog delegiranja za efikasnost i efektivnost

- Definisati akcione korake za unapređenje na polju produktivnosti i efikasnostiKome je namenjen ovaj trening?

Svakome kome su u radu ili ličnom planu razvoja potrebne veštine upravljanja vremenom.Veličina grupe: Do 10 učesnikaFasilitator: Jelena Jeremić, konsultant i trenerKako se prijaviti?

Molimo Vas da pošaljete formular na e-mail office@hart.rs.

Možete nas kontaktirati za sve dodatne informacije na telefone: +381 11 2107502 ili +381 65 2107502.Dodatne informacije:

Ukoliko ste zainteresovani možemo obezbediti „in-house“ trening za vašu kompaniju, na srpskom ili engleskom jeziku. Takođe, moguće je posebno organizovati koučing sesije nakon održanog treninga.

Cene

Kotizacija: 210 EUR + PDV
Kotizacija uključuje: Materijal, ketering i osveženje.

Izvor: hart.rs