Upravljanje projektima

Jezik Serbian

Biznis i Ekonomija

H.art Development Center vas poziva da se prijavite na jednodnevni trening „Upravljanje projektima“ na srpskom jeziku. Radionica će se održati u prostorijama H.art-a na adresi Marka Nikolića 11, Zemun u Beogradu, od 9-17h.

Koji su ciljevi ovog programa?
Opšti cilj ovog jednodnevnog treninga jeste razvoj znanja i veština neophodnih za pripremu, planiranje i implementaciju relevantnih i održivih projekata.

Jedan od ciljeva programa jeste i razvoj veština neophodnih za uspešno rukovođenje projektnim timovima, u skladu sa načelima dobrog rukovođenja koje H.art promoviše.

Sadržaj treninga se oslanja na sledeće ključne aspekte:
- Projektni ciklus učestvuju u projektima ili se pripremaju za pozicije na kojima će upravljati ili učestvovati u projektima.
- Planiranje u projektima
- Upravljanje vremenom i rizicima projekta
- Rukovođenje projektnim timom

Koje ce veštine učesnici razviti?
Trening je veoma praktično orijentisan, tako da kratke teorijske celine prati provežbavanje alata i tehnika na konkretnim primerima projekata na kojima učesnici rade ili planiraju.

Tokom treninga učesnici ce naučiti koje su to faze životnog ciklusa projekta, kako se formulišu projektni ciljevi, indikatori i ključne tačke praćenja projekta, a prorađivaće se i alati i tehnike koji se koriste za procenu i planiranje trajanja, toka, evaluacije projekta.

Pored toga, prorađivaće se metode za procenu i ublažavanje rizika, radi što efikasnijeg i efektivnijeg ostvarenja rezultata. Učesnici će takođe osvestiti ulogu i dužnosti rukovodioca projekta, kao i veštine upravljanja projektnim timom, uključujući i podelu uloga u projektu, Jedan od ciljeva programa jeste i razvoj veština neophodnih za uspešno rukovođenje projektnim delegiranje zadataka i motivisanje članova projektnog tima.

Kome je namenjen ovaj trening?
Svima koji u svom poslu upravljaju projektima.

Veličina grupe: 8 učesnika

Dodatne informacije: Ukoliko ste zainteresovani možemo obezbediti „in-house“ trening za vašu kompaniju, na srpskom ili engleskom jeziku. Takođe, moguće je posebno organizovati koučing sesije nakon održanog treninga.

Kako se prijaviti?
Molimo vas da pošaljete formular na email office@hart.rs
Možete nas kontaktirati za sve dodatne informacije na telefone: +381 11 210 75 02 ili +381 65 210 75 02.

Cene karata

Kotizacija: 210 EUR + PDV po osobi

Izvor: hart.rs