Upravljanje otpadom – 2018

Jezik Serbian

Ekologija i Poljoprivreda

Kompanija Forum Media d.o.o. Beograd, članica nemačke Forum Media Grupe i vodeći izdavač publikacija i organizator edukativnih programa iz oblasti upravljanja otpadom u Srbiji, sa ponosom Vas poziva na svoju treću veliku konferenciju:

KONFERENCIJA „UPRAVLJANJE OTPADOM – 2018“
30. novembar 2018, 10:00 – 15:00 h
Envoy Conference Centar, Gospodar Jevremova 47, Beograd

Na konferenciji ćete od stručnjaka iz Ministarstva zaštite životne sredine dobiti informacije o pravcima razvoja zakonske regulative iz oblasti upravljanja otpadom, inspekcijskom nadzoru i obavezama pravnih lica. Vodeći operateri upravljanja otpadom u Srbiji će predstaviti primere najbolje prakse iz ove oblasti. Konferenciji će prisustvovati brojni stručnjaci iz oblasti upravljanja otpadom, kojima će učesnici konferencije moći da postavljaju pitanja slanjem mejla pre konferencije ili na samoj konferenciji. Učesnici će na licu mesta dobiti odgovore na osnovu kojih će moći adekvatno da se pripreme za primenu zakonske regulative, ispune svoje obaveze i dobiju preporuke za upravljanje otpadom u skladu sa najboljom praksom. Mogućnost ostvarivanja kontakata sa brojnim kolegama iz prakse, učesnicima konferencije će obezbediti kvalitetnu razmenu iskustava i priliku za nova poslovna umrežavanja.

Na konferenciju pozivamo: direktore i vlasnike kompanija, lica odgovorna za zaštitu životne sredine, lica odgovorna za upravljanje otpadom, tehnologe, menadžere kvaliteta, razvoja i održavanja, menadžere nabavke i logistike i sve ostale koji učestvuju u upravljanju otpadom ili su zainteresovani za ovu oblast.

Ne propustite jedinstvenu priliku da se informišete o pravcima razvoja zakonske regulative, inspekcijskom nadzoru, svojim obavezama i dobroj praksi u oblasti upravljanja otpadom!

Za prijave do 19.10.2018. obezbeđujemo poseban popust!

TEME SEMINARA:
- 09:15 – 10:00
Registracija učesnika i piće dobrodošlice

- 10:00 – 10:15
Otvaranje konferencije - Predstavnici kompanije Forum Media

- 10:15 – 10:55
- Pravci razvoja zakonske regulative iz oblasti upravljanja otpadom
- Strategija upravljanja otpadom, Zakon o upravljanju otpadom i podzakonski akti iz oblasti upravljanja otpadom – pravci razvoja i očekivane novine
Radmila Šerović, načelnik Odeljenja za upravljanje otpadom

10:55 – 11:25
Preventivno delovanje inspekcije
Jelena Stanković, načelnik Odeljenja za otpad u Sektoru za nadzor i predostrožnost u životnoj sredini (Republička inspekcija za zaštitu životne sredine)

11:25 – 11:35
Pauza

11:35 – 12:45
Okrugli sto – učesnici: Radmila Šerović, Jelena Stanković i Jovana Vojinović; moderator: Dragan Dilparić

12:45 – 13:45
Ručak

13:45 – 14:45
Primeri dobre prakse upravljanja otpadom u Srbiji
Jovana Vojinović, komercijalni direktor i savetnik za upravljanje otpadom u Higia d.o.o.

14:45 – 14:55
Nagradna igra

14:55 – 15:00
Zatvaranje konferencije

Mesto održavanja: Envoy Conference Centar, Gospodar Jevremova 47, Beograd

Cene karata

Cena konferencije: 16.000,00 RSD (cena je iskazana bez PDV-a)

Svim prijavljenim učesnicima konferencije nudimo poseban popust od 20% za nabavku priručnika „Upravljanje otpadom – zakon i praksa”.

Za drugog i svakog narednog polaznika iz vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene konferencije!