“Upravljanje odštetnim zahtevima i rešavanje sporova prema FIDIC uslovima ugovora, Modul 2”

Jezik Engleski

Biznis i Ekonomija

Međunarodna FIDIC asocijacija - International Federation of Consulting Engineers i nacionalna FIDIC asocijacija u Srbiji - Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) organizuju internacionalnu dvodnevnu obuku “Upravljanje odštetnim zahtevima (klejmovima) i rešavanje sporova prema FIDIC uslovima ugovora, Modul 2” koja će se održati 01-02. novembra u Hotelu ZIRA u Beogradu.

Obuku vodi jedan od iskusnih internacionalnih FIDIC predavača g. Robert Werth, Dipl. Ing. MCIArb koji je obučavao veliki broj polaznika širom sveta i proširio im znanja u radu sa FIDIC ugovorima.

Obuka pruža neophodna znanja profesionalcima iz vladinih ministarstava i agencija, rukovodiocima kompanija, rukovodiocima sektora, rukovodiocima razvoja, inženjerima, inženjerima nadzora, pravnicima, ekonomistima i svima koji su uključeni u implementaciju i upravljanje Ugovorima. Posebno je važna za one koji učestvuju u pripremi ili upravljanju infrastrukturnim projektima finansiranih delom iz kredita koje našoj zemlji daju strane finansijske organizacija (Svetska banka, EIB, EAR, EBRD).

Polaznici iz firmi-članica ACES-a ostvaruju popust na cenu obuke (za više informacija videti pismo u prilogu).

Broj mesta je ograničen. Molimo Vas da Prijavni formular (u okviru sekcije dokumenta) pošaljete na e-mail: fidic@aces.rs najkasnije do 24. oktobra 2018.

Radujemo se Vašem učešću na treningu i ukoliko su Vam u međuvremenu potrebne bilo kakve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

Cene karata

Kotizacija za ACES članove: 250 EUR (+20% PDV)

Kotizacija za sve poslate prijave do 01.10.2018. : 500 EUR (+20% PDV)

Kotizacija za poslate prijave između 02.10. – 24.10.2018. : 550 EUR (+20% PDV)

U cenu su uključeni kafa i osveženje tokom pauza, ručak, materijali za kurs i skup originalnih dvojezičnih FIDIC crvenih i žutih knjiga.

Izvor: aces.rs