Upoznaj svoju skrivenu moć

Jezik: Serbian

Life coaching
Pitate li se često ko ste, šta želite, koja je vaša svrha u ovom životu? Idete li ka svojim ciljevima ili vas stara uverenja vuku nazad? Jeste li svesni svoje savršenosti? Nedostaje li vam motivacija? Imate li problema u komunikaciji sa sobom i drugim ljudima? Guše li vas emocije? Znate li da ste kreatori svoga života?Ako ste se pronašli u ovim pitanjima ne propustite ciklus radionica u kojima ćete doći do svojih odgovora, dobiti alate za dalji rad na sebi i spoznati sebe kao božanstveno biće. Otkrite svoje moći!

Prvi korak je najvažniji, ne prolongirajte ga. Krenite odmah. Ne gurajte snove pod tepih lažnih uverenja. Usudite se kopati dublje u svoje blato da bi prokopali put svoje svetlosti. Dopustite svom svetlu da se ispolji kroz vas i živite svoj život u svojoj punoći.KOME SU POTREBNE OVE RADIONICE?

Ove radionice se potrebne svima koji hoće da urade konkretne korenite promene na ličnom i poslovnom aspetku života, kroz realizaciju i ostvarenje svojih ideja, vizija i ciljeva. Potrebne su svima koji su spremni uzeti život u svoje ruke i krenuti ka ostvarenju svojih snova.KOJU DOBIT IMAJU POLAZNICI OVIH RADIONICA?

Savladaće set veština koje su neohodne za samorealizaciju sebe, svojih mogućnosti i potencijala, kao i za iskazivanje svojih prethodno stečenih znanja. Naučiće kako da se služe tehnikama za realizaciju ličnih i poslovnih uspeha. Dobiće alate za svakodnevnu realizaciju želja i ciljeva. Definisaće sebe kao vrednu, kvalitetnu i uspešnu osobu.GDE

Škola stranih jezika “Charing Cross”

Maksima Gorkog 11/1

SuboticaKADA

10.02. Samospoznajom do svoje istinske božanstvenosti

10.03. Svakodnevnom motivacijom do trajne promene

14.04. Emocionalna i socijalna inteligencija kroz komunikaciju i odnose

12.05. Komunikacioni stilovi i njihova primena

9.06. Režiranje sopstvenog života kroz kreiranje životnih uloga

14.07. Naučimo da razmišljamo kreativno, logički, analitički i kritički

25.08. Definišite svoju svrhu, cilj i misiju i poletite krilima slobodeBROJ MESTA JE OGRANIČEN, REZERVACIJA JE OBAVEZNA

Radionica je otvorenog tipa uz slobodno prijavljivanje, bilo da ste fizičko ili pravno lice. Dodatne informacije možete dobiti i prijavu izvršiti kod organizatora sa dole navedenim kontakt podacima.

Cene

Cena kursa iznosi 2000,00 RSD
Promotivne cene:
- 50% popusta za pohađanje kursa - cena iznosi 1000,00 RSD

Izvor: kesejic.com