Trening za trenere - Autogeni trening

Jezik Serbian

Life coaching

Trening za trenere autogenog treninga mogu da pohađaju oni koji su prošli iskustveni trening.

Edukacija je namenjena: specijalistima iz ljudskih resursa, zdravstvenim radnicima, zdravstvenim saradnicima: psiholozima, defektolozima, socijalnim radnicima, stručnim radnicima u oblasti socijalne zaštite, joga majstorima i svim zainteresovanim profesionalcima koji se u svom radu susreću sa klijentima kojima je potrebna duboka relaksacija.

Teme koje se obrađuju: upravljanje stresom, tehnike prevazilaženja stresa, o spavanju, moždanim talasima, hipnagogno stanje, o tehnikama relaksacije i meditaciji, o psihogenim bolestima – poremećajima uzrokovanim stresom, grupa i grupni rad, funkcionalna autonomija motiva i relaksacione tehnike, ABC model i upravljanje emocijama (REBT psihoterapijski pravac), afirmacije i vizualizacije, plan treninga, kada se ne koristi/ko ne treba da trenira, vežbe ventilacije emocija, vođenje relaksacione tehnike i kratke relaksacione tehnike.

CILJ programa je obuka budućih trenera za samostalno vođenje iskustvenog nivoa Autogenog treninga.

Početak: četvrtak 3.10.2019. u 20 časova.
Susreti će se u dogovoru sa grupom održavati ili četvrtkom uveče ili subotom pre podne, po oko sat i po do dva sata, 10 susreta, SKYPE GRUPA.

Voditelj treninga:
Sonja Šovljanski
063 487870
psihorelaks@gmail.com

Zadovoljsvo nam je da vas obavestimo da je Psihorelaks 2017. godine pridružen član Internacionalnog udruženja za razvoj Autogenog treninga (ISATAP – The International Society of Autogenic Training & Psychotherapy).
Oni koji su zavržili osnovni, viši ili kurs trening trenera imaju mogućnost da dobiju sertifikate koji su internacionalno priznati od ISATAP udruženja.

Cene karata

Cena celog treninga je 35.000 RSD + PDV i može se platiti u dve mesečne rate