Trening za trenere - Autogeni trening

Jezik: Serbian

Life coaching
Trening za trenere autogenog treninga mogu da pohađaju oni koji su prošli iskustveni trening.Edukacija je namenjena: specijalistima iz ljudskih resursa, zdravstvenim radnicima, zdravstvenim saradnicima: psiholozima, defektolozima, socijalnim radnicima, stručnim radnicima u oblasti socijalne zaštite, joga majstorima i svim zainteresovanim profesionalcima koji se u svom radu susreću sa klijentima kojima je potrebna duboka relaksacija.Teme koje se obrađuju: upravljanje stresom, tehnike prevazilaženja stresa, o spavanju, moždanim talasima, hipnagogno stanje, o tehnikama relaksacije i meditaciji, o psihogenim bolestima – poremećajima uzrokovanim stresom, grupa i grupni rad, funkcionalna autonomija motiva i relaksacione tehnike, ABC model i upravljanje emocijama (REBT psihoterapijski pravac), afirmacije i vizualizacije, plan treninga, kada se ne koristi/ko ne treba da trenira, vežbe ventilacije emocija, vođenje relaksacione tehnike i kratke relaksacione tehnike.CILJ programa je obuka budućih trenera za samostalno vođenje iskustvenog nivoa Autogenog treninga.Grupa u NOVOM SADU bi počela 25.10. 17:30 do 21 čas, 8 susreta, petkom, uvek u istim terminima. Mogući su i drugi termini ukoliko većina učesnika bude htela. Lokacija je centar Novog Sada.Grupa u BEOGRADU bi počela 26.10. 14 do 20 časova, 5 susreta, subotom, uvek u istim terminima. Mogući su i drugi termini ukoliko većina učesnika bude htela. Lokacija je centar Beograda, u Dalmatinskoj.Voditelj treninga:

Sonja Šovljanski

063 487870

psihorelaks@gmail.comZadovoljsvo nam je da vas obavestimo da je Psihorelaks 2017. godine pridružen član Internacionalnog udruženja za razvoj Autogenog treninga (ISATAP – The International Society of Autogenic Training & Psychotherapy).

Oni koji su zavržili osnovni, viši ili kurs trening trenera imaju mogućnost da dobiju sertifikate koji su internacionalno priznati od ISATAP udruženja.

Cene

Cena celog treninga je 35.000 RSD + PDV i može se platiti u dve mesečne rate