Trening efikasne tehnike komunikacije u digitalno doba - Beograd

Jezik: Serbian

Obrazovanje i Edukacija
Cilj treninga je definisanje jasne i struktuirane strategije pisane i vizuelne komunikacije u poslovnom okruženju.

Najveći benefit treninga je znatno efikasnija komunikacija između članova tima, različitih timova unutar kompanije, kao i unapređenje eksterne komunikacije sa krajnjim korisnicima i spoljnim saradnicima.

 

Kako:

Kroz praktične, interaktivne vežbe i primere polaznici treninga stiču veštine efikasnog kreiranja sadržaja.

Jasnu i preciznu komunikaciju, kroz pisani i vizuelni sadržaj, učesnici mogu konkretno primenjivati u svom svakodnevnom radu za različite formate:

- Prezentacije

- Mejlove

- Izveštaje

- Obaveštenja

- Objave na internim ili eksternim portalima

- Postove na društvenim mrežamaSadržaj treninga:

- Definisanje ciljeva i svrhe pisane i vizuelne komunikacije.

- Definisanje različitih ciljnih grupa kojima se obraćamo: specifičnosti pisanja i pripreme vizuelnog sadržaja za različite kanale komunikacije i različite ciljne grupe.

- Prilagođavanje pisane i usmene komunikacije različitim tipovima ljudi, upoznavanje sa različitim stilovima razmišljanja i odlučivanja, smernice za bolje povezivanje i razumevanje kroz komunikaciju.  

- Kreiranje uvida kako nam slike pomažu u svakodnevnoj komunikaciji – od word dokumenata do postova na društvenim mrežama.

- Kako primenom odgovarajućih likovnih i tehničkih elemenata slike unapređujemo tok komunikacije: dimenzije i formati, kompozicija, oblici, linije, boje, tipografija, kontrasti i akcenti.Trening traje 2 dana

Veličina grupe: maksimalno 12 - 15 polaznikaMetodologije:

NLP, Jack Canfield metod i CoachingNaš tim

Marija Ždero je prvi i jedini sertifikovani trener Jack Canfielda u Srbiji, NLP master, i profesionalni coach. Marija ima više od 17 godina iskustva u prodaji i menadžmentu. Tokom svoje dosadašnje karijere Marija je uspešno usvajala i primenjivala različite strategije i metode komunikacije, pregovaranja, postavljanja ciljeva i donošenja odluka. Oduvek se bavila motivacijom članova svog tima sa verom da je to motor boljitka pojedinca i tima. Svoje bogato iskustvo i znanje danas deli sa polaznicima svojih treninga.Marija Simeunović, biznis konsultant, lider, kreativna preduzetnica, profesionalni coach, NLP master i arhitekta. Poseduje preko 10 godina iskustva na pozicijama višeg menadžmenta u oblasti upravljanja, dizajna i održavanja nekretnina i relevantno iskustvo u rukovođenju i razvoju tima od preko 30 ljudi u internacionalnoj korporaciji. U svojoj karijeri je bila u prilici da usvoji i primeni mnoštvo različitih poslovnih veština: od razvijanja korisničkog iskustva, preko komunikacionih i pregovaračkih tehnika do metoda upravljanja projektima i promenama. Danas uspešno spaja kreativu i biznis, kroz edukacije, konsalting i kao kreativni direktor i pokretač umetničkog koncepta Art-a-porter.

Cene

Cena za dva dana treninga: 285 EUR
- Za rane prijave do 1.aprila -15%
- Za grupe od 3 i više učesnika -10%
Rezervacija se obezbeđuje sa uplatom 40% cene do 1.maja