Tajna Ličnog Brendinga

Jezik: Serbian

Obrazovanje i Edukacija
Kakav je put do uspeha kroz lično brendiranje? Dva poznata "individualna brenda", Martina i Thiago, će pričati o tome kako da postavite ciljeve, i da ih ostvarite kroz jedinstveno lično brendiranje.Ulaz besplatan uz jednu kesu ili konzervu hrane za pse, ili donaciju za Udruženje Beta Beograd.

Pet friendly događaj kao i uvek :)Thiago Ferreira - Brazilac koji je dosao u Srbiju zbog jedne ljubavi, i prihvatio zivotnu misiju da Srbiju promovise u Brazilu i u svetu.

Osnivač bloga „Bem-vindo à Sérvia” (glavni izvor informacija o Srbiji među Brazilcima), član upravnog odbora udruženja "Srbija za mlade" (dobitnici nagrade Turističkog sveta za značajan doprinos razvoju turizma u Srbiji), i su-osnivač receptivne agencije Talas Travel.

Sve uspehe pripisuje veoma upečatljivom ličnom brendiranju.Martina Anđelković - Nekada novinarka na B92, danas ekspert za marketing na društvenim mrežama i internet preduzetnica, vlasnica agencije za digitalni marketing Snajka de Madre.

Zadužena je za online prisustvo Exit Festivala, Sea Dance Festivala, Se Star festivala u Umagu, Revolution festivala u Temišvaru, Drinske regate Bajina Bašta.

Predavač iz oblasti online advertisinga u Privrednoj komori Beograda i u kompaniji Forum Media.

Osnivač najveće gerilske akcije za pomoć napuštenim životinjama #NahraniPsa.

Dobitnica HELLO! nagrade za ličnost 2015. godine.