Stručnjak za energetsku efikasnost zgrada

Jezik: Serbian

Energetika
Kolika je razlika u pogledu troškova korišćenja zgrade A i C energetskog razreda? Koje mere morate da primenite da bi Vaš objekat bio A energetski razred i koliki su troškovi i koje su prednosti zgrada viših energetskih razreda?Postojeće zgrade koje ulaze u rekonstrukciju moraju da podignu energetski razred bar za jedan nivo! Kako postići smanjenje troškova za energiju i istovremeno povećati dobit? Znate li kolika će biti Vaša dobit ukoliko napravite zelenu zgradu? U zemljama Evropske unije se već naplaćuju kazne za prekomerno zagađenje životne sredine iz sektora zgradarsta i industrije!Pozivamo vas da prisustvujete višednevnom intenzivnom edukativnom programu koji smo pripremili za Vas kako biste:

- unapredili svoje znanje iz oblasti energetske efikasnosti u zgradarstvu

- identifikovali energetske tokove i pratili potrošnju energije u zgradama

- bili u toku sa novim trendovima u izgradnji niskoenergetskih zgrada i korišćenja energije u zgradama

- stekli nova znanja i veštine za evaluaciju mera energetske efikasnosti i korišćenja obnovljivih izvora energije u postojećim zgradamaSeminar je namenjen direktorima, investitorima u izgradnji i korišćenju nekretnina, projektantima, inžinjerima u građevisnkoj industriji, prostornim planerima, menadžerima, saradnicima u prometu nekretnina, saradnicima licenciranih inženjera, saradnicima energetskih menadžera u gradovima i opštinama, saradnicima eneregetskih savetnika, saradnicima u postupku energetskih pregleda, merenja i izračunavanja perfomansi, saradnicima u izradi izveštaja o potrošnji energije, saradnicima u nabavkama i pozivima pripreme ponuda u oblasti energetskih mera, zaposlenima u izvođenju i nadzoru u pogledu primene mera, predstavnicima skupština stanara, inženjerskom kadru, licima odgovornim za izgradnju, rekonstrukciju ili izvođačke radove i svima koji žele da učestvuju na podizanju energetske efikasnosti zgrada.Predavač:

Ass. Prof. Goran Vučković D.Sc.M.Eng. tim lider ekspertske grupe na projektu „Energetska efikasnost u javnim zgradama“ u okviru implementacije projekta „Energetska efikasnost u zgradarstvu“ Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju - GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit) u ime Vlade Savezne Republike Nemačke.Program se sastoji od 5 modula:

3 CELODNEVNE RADIONICE i 2 STUDIJSKA MATERIJALA u formi imejl seminara na kojima ćete kroz predavanja, primere dobre prakse i diskusiju doći do rešenja za smanjenje potrošnje energije u stambenim, javnim i poslovnim zgradama.

Cene

Kotizacija iznosi 85.900,00 RSD + PDV
Odobravamo opust za rane prijave do 22.02.2018. a cena kotizacije iznosi 77.310,00 RSD + PDV
Kotizacija uključuje učešće u tri celodnevne radionice, bezalkoholna pića i posluženje tokom pauze, materijal sa radionica i dva email seminara.
- U slučaju učešća dva ili više lica iz iste firme obezbeđujemo 10% popusta za drugog i svakog narednog polaznika.
- Broj mesta za učestvovanje u programu je ograničen kako bi se obezbedio najviši stepen interaktivnosti i praktičnog pristupa.