Sistem razvoja upravljačkih veština menadžera u IT industriji

Jezik: Serbian

IT i Tehnologija

Zašto ulagati u rukovodioce?
Zato što je kod IT menadžera ulaganje u kvalitetno upravljanje najbolji način za efikasno korišćenje resursa firme i radnog vremena zaposlenih, pa je ulaganje u rukovodioca, u proseku, višestruko isplatljivije nego ulaganje u zaposlenog. Kontinualno ulaganje u rukovodioce omogućava bolje upravljanje zaposlenima, smanjuje potrebu za novim zapošljavanjem, daje firmi kompetentan menadžemnt, čini je otpornijom i daje veće šanse za ostvarenje željenih poslovnih rezultata.

Zašto mi?
Kontinualnim merenjem učinka rukovodilaca u IT firmama, rezultati su nam pokazali koje metode daju najbolji efekat u unapređenju kompetencija menadžera. Sarađivali smo sa više od 100 firmi koje se bave informacionim tehnologijama ili u sebi imaju IT sektor, gde smo primenom naših metoda ostvarili izuzetan cost/benefit, pa je sam povrat investicije često iznosio više od 10 puta tokom prve dve godine.

Kako mi to radimo?
On-line sistemom specijalno razvijenih testova za menadžere u IT industriji, koje je sprovedeno više od 1000 puta, dobijaju se individualni izveštaji koji definišu oblasti u kojima menadžeri nisu dovoljno kompetentni i na osnovu kojih se kreira potpuno prilagođeni program kontinualnog unapređenja kompetencija menadžera.
Tako izbegavamo otpor od strane menadžera i oni veoma lako prihvataju nova znanja i alate, jer uvide svoje greške. Koristimo alate i tehnike koje su dale odlične rezultate u primeni u IT industriji u zemlji i inostranstvu.

Nakon programa...
Naše iskustvo je pokazalo da nakon programa menadžeri u IT industriji bolje koriste dostupne resurse, ekspeditivniji su, fokusiraniji, bolje delegiraju, bolje organizuju i motivišu svoj tim, projekti se završavaju na vreme, manji je procenat grešaka, razumeju različite načine upravljanja zaposlenima i bolje razumeju zahteve koje dobijaju.

Cene

Cena obuke na upit

Izvor: iconsult.rs