Sertifikacioni Scrum Master kurs (april, 2018)

Jezik Engleski

IT i Tehnologija

Scrum je jedan od najšire zastupljenih Agile framework-a, a eksperti tvrde da je i među najjednostavnijim. Dizajniran je tako da u projektno planiranje i implementaciju unese energiju, fokus, jasnoću i transparentnost. Osnovne uloge u Scrum-u su Scrum Master, Product Owner i članovi razvojnog tima. Može se reći da svi oni zajedno čine Scrum tim. Razvojni timovi su kros-funkcionalni i samoorganizovani. Na početku, Scrum je najčešće korišćen u razvoju softvera. Danas, veliki broj kompanija koriste Scrum širom sveta i na kompleksnim projektima u raznim privrednim granama.

Uloga Scrum Mastera je da osigura da se procesi izvode u skladu sa Scrum principima i pravilima. Scrum Master pomaže razvojnom timu tako što uklanja prepreke na putu ka njegovom uspehu, vodi sastanke i podržava praktikovanje Scrum-a.

Ciljna grupa: Scrum Masteri bez sertifikata, članovi razvojnog tima, menadžeri koji žele da unaprede razvojni proces i da kreiraju prijatno i motivišuće radno okruženje, kao i svako ko ima malo ili nimalo iskustva sa Scrum-om i želi da unapredi svoja znanja.

Nakon pohađanja kursa, pored toga što ćete dobiti zvaničan CSM sertifikat od Scrum Alliance (krovna globalna organizacija za Scrum framework), naučićete dobre prakse i alate za efektivnu timsku komunikaciju, počećete da unapređujete razvoj i isporuku proizvoda, znaćete kako da savesno preuzmete inicijativu i pokrenete promene. Takođe, postaćete član zajednice Agile Serbia & CEE Region. Što je najvažnije, znaćete kako da upotrebite svoje veštine da iznesete problem “na površinu” kako bi mogao da se reši, znaćete da pomognete svom timu da radi kao pravi, trajni, a ne privremeni ili projektni tim i prepoznaćete momentalno prilike za unapređenja u kvalitetu usluge i odnosa prema klijentima.

Detalji kursa
Datum: 16-17. april 2018.
Lokacija: Hotel Zepter, Terazije 10, 11000 Beograd
Trajanje: 2 radna dana, 9-17h
Jezik tokom kursa: engleski
Sertifikacija: CSM sertifikat, Scrum Alliance
SEU poeni: 14 SEU poena, kategorija B
Sertifikovani Scrum trener: Petri Heiramo

Cene karata

Early-bird cena: 790€ + PDV do 1. aprila 2018.
Regularna cena: 890€ + PDV

Galerija