Sertifikacioni Scrum Master - Extended kurs

Jezik: English

IT i Tehnologija
Scrum Master je odgovoran da osigura da Scrum tim aktivno sledi smernice Scrum-a i Agile-a. Stoga je poznavanje ovih sistema i terminologija apsolutno neophodno. Postati sertifikovani Scrum Master je dokaz da posedujete potpuno razumevanje vrednosti i principa Scrum-a, pokazujući nivo stručnosti koji potreban da ostvarite potreban uticaj radi uspeha celog tima.Kojim temama se bavi kurs?

Na produženom trodnevnom kursu će osim neophodne teorije više vremena biti izdvojeno za praktične primere i studije slučaja, uz savete i trikove koje možete da primenjujete da biste uspeli sa Scrumom u vašoj organizaciji. Štaviše, ako već radite Scrum ili planirate da počnete s njim, ovaj kurs će vam pomoći da shvatite šta vaš tim radi dobro i šta vam je potrebno da poboljšate da biste uspešno prešli na sledeći nivo. Treći dan kursa će najviše vremena posvetiti praktičnim temama, raspravama i Q&A sesijama, učenju u Scrum kontekstu, kako bi se razumelo kako primeniti Scrum principe naučene tokom kursa.Šta stiču polaznici kursa?

Svi polaznici kursa dobijaju zvaničan CSM sertifikat od Scrum Alliance, krovne globalne organizacije za Scrum framework. Pored sertifikacije, polaznici će znati kada i za šta treba da koriste Agilne metodologije i kada je koji pristup pravi. Nakon odslušanog kursa postaju i član zajednice Agile Serbia & CEE Region.Kome je kurs namenjen?

Ovaj kurs je savršen za Scrum Mastere, isto kao i za sve članove razvojnog tima, poput programera, analitičara, testera, UI / UX dizajnera, koji rade na Scrum projektu ili će započeti s njim. Pored ovih, sve ostale uloge koje dođu u kontakt sa timom, Product Owneri ili menadžeri npr, imaće bolje razumevanje kako sarađivati sa agilnim timom.Sertifikacija: CSM sertifikat, Scrum Alliance

SEU poeni: 21 SEU poen, kategorija B

Sertifikovani Scrum trener: Petri Heiramo

Prijave na mejl: scrum@puzzlesoftware.rs

Cene

Early-bird cena: 990 EUR + PDV do 22. oktobra 2019;
Regularna cena: 1090 EUR + PDV