Sertifikacioni Agile Leadership kurs I

Jezik Engleski

IT i Tehnologija

Agilan razvoj (Agile) podrazumeva razvoj proizvoda kroz iteracije, gde se životni ciklus projekta sastoji od nekoliko iteracija u nizu. Sve Agilne metodologije su orijentisane ka ljudima više nego ka procesima i pre su adaptivne nego prediktivne. Velika važnost pridaje se saradnji sa klijentima i brzom odgovoru na promene. Scrum je najpoznatiji Agile framework u svetu i kod nas.

Sertifikacioni Agile Leadership program I je praktičan i pragmatičan kurs, koji se prilagođava željama i potrebama svih polaznika i zasniva na ličnim pričama i primerima i iskustvima iz svakodnevnog života. Tokom kursa, uče se alati i tehnike koji pomažu u postizanju višeg nivoa efektivnosti i samospoznaje, kao što je “Proces odgovornosti”. Međutim, najveći fokus je na praktičnim saznanjima.

Ciljna grupa: Svi koji žele da unaprede svoje liderske veštine; menadžeri koji se pitaju kako se njihova uloga uklapa u Agile, kao i osobe koje jednostavno žele da nauče više o Agile-u i liderstvu. Scrum Masteri koji žele da unapređuju sebe nadalje i Product Owneri koji pokušavaju da naprave razliku svojom ulogom u timu. Svaki pojedinac koji je spreman da radi na unapređenju svojih liderskih aktivnosti i daljem ličnom i profesionalnom razvoju.

Nakon pohađanja ovog kursa polaznici će dobiti zvanični CAL1 sertifikat od Scrum Alliance (krovna globalna organizacija za Scrum framework) i postaće deo zajednice Agile Serbia & CEE Region. Najvažnije, polaznici će se tokom kursa baviti raznim izazovima i otkriti koji su tip lidera, naučiće sve o Agilnim organizacijama, kako da kreiraju, transformišu i održe jednu.

Naučiće o Agilnom liderstvu, Agilnim pristupima promenama, postaće svesniji kako da upravljaju kontekstom neke situacije i da razvijaju odnose sa ljudima. Dobiće jasniji fokus kada su u pitanju razvojni izazovi za narednih 6 meseci, naučiće set principa koje mogu da primenite u svom životu, u svom timu i organizaciji i suočiće se sa samim sobom, svojim snagama i slabostima.

Sertifikacija: CAL1 sertifikat, Scrum Alliance
SEU poeni: 14 SEU poena, kategorija B
Treneri: Christine Neidhardt i Olaf Lewitz

Cene karata

Early Bird cena (do 31. oktobra): 790,00 EUR (+20% PDV)
Regularna cena: 890,00 EUR (+20% PDV)