SEE Automotive Conference

Jezik Srpski

Automobilizam

Automobilski klaster Srbije – AC Serbia organizovaće 17. i 18. aprila u novosadskom Kongresnom centru „Master“ četvrtu konferenciju "SEE Automotive – Connect&Supply", koja će okupiti preko 250 učesnika iz više od 150 kompanija iz jugoistočne Evrope.

Cilj SEE Automotive konferencije je da omogući povezivanje OEM proizvođača, TIER1&2 kompanija i relevantnih međunarodnih institucija, kako bi se dodatno podstakao razvoj automobilske industrije u regionu.

Ova konferencija je jedan od najznačajnijih stručnih i poslovnih skupova u ovom delu Evrope u oblasti automobilske industrije i predstavlja priliku da se učesnici upoznaju sa trendovima kompanija iz regiona, kao i planovima proizvođača, a biće organizovani i B2B sastanci, kroz koje će se maksimalizovati poslovni kontakti.

Prethodne SEE Automotive konferencije značajno su uticale na unapređenje poslovanja kompanija iz automobilske i pratećih industrija u jugoistočnoj Evropi, pa se nametnula potreba da preraste u tradicionalni vid saradnje i razmene iskustava.

Organizator skupa, Automobilski klaster Srbije (AKS), predstavlja mrežu srpskih kompanija i organizacija koje posluju u automobilskom sektoru, a koje deluju kao dobavljači delova i opreme ili obezbeđuju usluge u ovom sektoru.Ciljevi AKS su povezivanje i umrežavanje privrede, naučnih, razvojnih i javnih institucija radi lakšeg pokretanja zajedničkih razvojnih projekata, povećanje konkurentnosti članica, ostvarenje dugoročne profitne pozicije unutar lanaca dodate vrednosti kod međunarodnih proizvođača automobila i indirektno unapređenje ekonomske pozicije celog sektora.

Cene karata

Cena kotizacije iznosi 250 EUR u dinarskoj protivvrednosti za prijave do 16. marta.
Nakon 16. marta cena kotizacije iznosi 300 EUR u dinarskoj protivvrednosti.