Samorukovođenje

Jezik: Serbian

Obrazovanje i Edukacija
Pozivamo vas na jednodnevni trening koji može da napravi pozitivnu razliku u nivou vaše produktivnosti i zadovoljstva. Saznaćete zašto čak 50 % specijalista u svom poslu ima doživljaj da stagnira i 1/3 zaposlenih radi samo ono što im se kaže. Trening će se održati u prostorijama Blanchard Srbije, na adresi Marka Nikolića 11, Zemun, Beograd.Koji su ciljevi ovog programa?

Organizacije ne postižu ciljeve ukoliko samostalni izvršioci ne preuzimaju inicijativu ili nisu efikasni i efektivni koliko bi mogli da budu. Učinak se često umanjuje zato što zaposleni ne znaju da traže ono što im treba, u trenutku koji im treba.Samorukovođenje predstavlja proces koji pruža strategiju pomoću koje osoba postiže veće zadovoljstvo poslom, tako što revidira njegove stavove o liderstvu, proučavajući šta je ono što ga motiviše, uz nadogradnju samopouzdanja, znanja i veština.Učesnici će imati priliku da:

-Identifikuju četiri nivoa razvoja koji su bazirani na ličnim kompetencama i posvećenosti.

-Primene metode koje će im pomoći da dostignu izvanredan učinak i doprinesu ostvarenju ciljeva svoje kompanije.

-Prepoznaju pet tipova moći i nauče kako da ih koriste kako bi ostvarili svoje ciljeve.

-Razviju specifične veštine – prodavanja svojih rešenja, rešavanja problema, postizanja samostalnosti, partnerstva za postizanje učinka, davanja i primanja povratne informacije, povećanja samopouzdanja i motivacije.Kome je namenjen?

Pojedincima koji teže da maksimizuju svoju efektivnost, potencijal i moć i da pri tome steknu samopouzdanje i veštine koje su im potrebne da postignu visok učinak.

Namenjen je i zaposlenima čiji lider želi da članovi tima povećaju samopouzdanje i odgovornost za sopstveni učinak.Veličina grupe:

Do 10 učesnika.Dodatne informacije

Ukoliko ste zainteresovani možemo obezbediti „in-house“ trening za vašu kompaniju, na srpskom ili engleskom jeziku. Takođe, moguće je posebno organizovati koučing sesije nakon održanog treninga.Kako se prijaviti?

Molimo vas da pošaljete formular na mail info@blanchard.rs

Možete nas kontaktirati za sve dodatne informacije na telefone: +381 11 2107502 ili +381 65 2107502.

Cene

Kotizacija: 280 EUR + PDV po osobi
Kotizacija uključuje: materijale, ketering i osveženje.

Izvor: hart.rs