Samorukovođenje

Jezik Serbian

Obrazovanje i Edukacija

Pozivamo vas na jednodnevni trening koji može da napravi pozitivnu razliku u nivou vaše produktivnosti i zadovoljstva. Saznaćete zašto čak 50 % specijalista u svom poslu ima doživljaj da stagnira i 1/3 zaposlenih radi samo ono što im se kaže. Trening će se održati u prostorijama Blanchard Srbije, na adresi Marka Nikolića 11, Zemun, Beograd.

Koji su ciljevi ovog programa?
Organizacije ne postižu ciljeve ukoliko samostalni izvršioci ne preuzimaju inicijativu ili nisu efikasni i efektivni koliko bi mogli da budu. Učinak se često umanjuje zato što zaposleni ne znaju da traže ono što im treba, u trenutku koji im treba.

Samorukovođenje predstavlja proces koji pruža strategiju pomoću koje osoba postiže veće zadovoljstvo poslom, tako što revidira njegove stavove o liderstvu, proučavajući šta je ono što ga motiviše, uz nadogradnju samopouzdanja, znanja i veština.

Učesnici će imati priliku da:
-Identifikuju četiri nivoa razvoja koji su bazirani na ličnim kompetencama i posvećenosti.
-Primene metode koje će im pomoći da dostignu izvanredan učinak i doprinesu ostvarenju ciljeva svoje kompanije.
-Prepoznaju pet tipova moći i nauče kako da ih koriste kako bi ostvarili svoje ciljeve.
-Razviju specifične veštine – prodavanja svojih rešenja, rešavanja problema, postizanja samostalnosti, partnerstva za postizanje učinka, davanja i primanja povratne informacije, povećanja samopouzdanja i motivacije.

Kome je namenjen?
Pojedincima koji teže da maksimizuju svoju efektivnost, potencijal i moć i da pri tome steknu samopouzdanje i veštine koje su im potrebne da postignu visok učinak. Namenjen je i zaposlenima čiji lider želi da članovi tima povećaju samopouzdanje i odgovornost za sopstveni učinak.

Veličina grupe:
Do 10 učesnika.

Dodatne informacije
Ukoliko ste zainteresovani možemo obezbediti „in-house“ trening za vašu kompaniju, na srpskom ili engleskom jeziku. Takođe, moguće je posebno organizovati koučing sesije nakon održanog treninga.

Cene karata

Kotizacija: 336EUR
Kotizacija uključuje: materijale, ketering i osveženje.