Samo-rukovođenje

Jezik: Serbian

Obrazovanje i Edukacija
Pozivamo vas na jednodnevni trening koji može da napravi pozitivnu razliku u nivou vaše produktivnosti i zadovoljstvu. Saznaćete zašto čak 50 % specijalista u svom poslu ima doživljaj da stagnira i 1/3 zaposlenih radi samo ono što im se kaže. Trening će se održati 26. marta 2019. godine, u prostorijama H.art Development centra, na adresi Marka Nikolića 11, Zemun, Beograd.Koji su ciljevi ovog programa?

Organizacije ne postižu ciljeve ukoliko samostalni izvršioci ne preuzimaju inicijativu ili nisu efikasni i efektivni koliko bi mogli da budu. Učinak se često umanjuje zato što zaposleni ne znaju da traže ono što im treba, u trenutku koji im treba. Situaciono samorukovođenje (SSL) predstavlja proces koji pruža strategiju pomoću koje osoba postiže veće zadovoljstvo poslom, tako što revidira njegove stavove o liderstvu, proučavajući šta je ono što ga motiviše, uz nadogradnju samopouzdanja, znanja i veština.Kome je namenjen?

Pojedincima koji teže da maksimizuju svoju efektivnost, potencijal i moć i da pri tome steknu samopouzdanje i veštine koje su im potrebne da postignu visok učinak. Namenjen je i zaposlenima čiji lider želi da članovi tima povećaju samopouzdanje i odgovornost za sopstveni učinak.Učesnici će imati priliku da:

- Identifikuju četiri nivoa razvoja koji su bazirani na ličnim kompetencama i posvećenosti.

- Primene metode koje će im pomoći da dostignu izvanredan učinak i doprinesu ostvarenju ciljeva svoje kompanije.

- Prepoznaju pet tipova moći i nauče kako da ih koriste kako bi ostvarili svoje ciljeve.

- Razviju specifične veštine – prodavanja svojih rešenja, rešavanja problema, postizanja samostalnosti, partnerstva za postizanje učinka, davanja i primanja povratne informacije, povećanja samopouzdanja i motivacije.Veličina grupe

Do 10 učesnikaKako se prijaviti?

Molimo vas da pošaljete formular na mail info@blanchard.rs

Možete nas kontaktirati za sve dodatne informacije na telefone: +381 11 2107502 ili +381 65 2107502.Dodatne informacije

Ukoliko ste zainteresovani možemo obezbediti „inhouse“ trening za vašu kompaniju, na srpskom ili engleskom jeziku. Takođe, moguće je posebno organizovati koučing sesije nakon održanog treninga.

Cene

Kotizacija: 336,00 EUR po osobi

Kotizacija uključuje: materijale, ketering i osveženje