Rukovodilac po prvi put

Jezik: Serbian

Obrazovanje i Edukacija
Blanchard International Serbia vas poziva da doživite jedinstveno trening iskustvo, tako što ćete se prijaviti na jednodnevnu radionicu „Rukovodilac po prvi put“Postati menadžer ili supervizor po prvi put je jedna od najizazovnijih i najkritičnijih promena u karijeri. Novi menadžeri se često biraju među zaposlenima koji imaju najbolji učinak. Ovi visoko efikasni pojedinci ubrzo postaju menadžeri koji su bačeni u vatru, bez veština koje su im potrebne da bi uspeli da ispune zahteve rukovodeće uloge.Jednodnevni program „Rukovodilac po prvi put“ pomaže menadžerima da prevaziđu ovaj izazov učeći ih ključnim veštinama koje su im potrebne da krenu u veliki početak. Učesnici će proći kroz četiri osnovna tipa razgovora i ovladati veštinama koučinga koje su novim menadžerima potrebne kako bi brzo uspeli da izgrade pozitivne odnose sa svojim timovima.Učesnici će:

- Identifikovati promenu u načinu razmišljanja koja je potrebna za prelaz od izvršioca do menadžera

- Naučiti kako da koriste četiri osnovna tipa razgovora zasnovana na tajnama knjige „Novi menadžer za jedan minut“

- Usvojiti veštine neophodne za poboljšavanje odnosa i dobar rad sa drugima prema našem proverenom koučing modelu

- Provežbati primenu ključnih veština i proći kroz četiri osnovna tipa razgovora na realnim primerima iz prakseCiljna grupa:

Ovaj program je namenjen svakome ko razmatra promenu ka rukovodećoj ulozi ili je već unapređen u menadžera.Veličina grupe:

Do 16 učesnikaDodatne informacije:

Ukoliko ste zainteresovani možemo obezbediti „in-house“ trening za vašu kompaniju, na srpskom ili engleskom jeziku. Takođe, moguće je posebno organizovati koučing sesije nakon održanog treninga.Kako se prijaviti:

Molimo Vas da pošaljete formular na e-mail adresu: info@blanchard.rs

Možete nas kontaktirati za sve dodatne informacije na telefone: +381 11 3752 426 ili +381 65 210 75 02.

Cene

Kotizacija: 280 EUR + PDV po osobi.
Kotizacija uključuje: materijale, ketering i osveženje

Izvor: hart.rs