Primena novih tehnologija u turizmu

Jezik: Serbian

Turizam i Putovanja
Udruženje „Мladi za turizam“ u okviru tradicionalnog Meseca edukacije, u januaru organizuje sedmi po redu seminar na temu: Primena novih tehnologija u turizmu.Ukoliko želite da plasirate novi turistički proizvod ili da pronađete strateške partnere, odakle ćete da krenete prvo u potragu? Naravno od dobrog starog interneta. Facebook, Twitter, Instagram i LinkedIn su u 2017. godini i dalje neprikosnoveni. Postalo je normalno da se nabrojane društvene mreže, koriste kao prodajni kanali i za turističku promociju.

Sada je jasno da Internet i mobilna tehnologija utiču na promenu ponašanja korisnika, a samim tim utiču i na formiranje drugačijih trendova. Već je stasala generacija putnika koja je odrastala i saživela se sa novim tehnologijama. Kako privući pažnju pripadnika generacije Y tzv. „milenijalaca“, kojima je imperativ da budu stalno on-line. Odgovor je pred nama – biti u korak s tehnološkim inovacijama!Stoga je naš cilj da na ovogodišnjem seminaru svi zajedno iz prve ruke dobijemo saznanja i da se upoznamo sa brojnim aplikacijama, softverima i opremom koja je našla svoju primenu u turizmu, preoblikujući ga i pružajući nova i nezaboravna iskustva krajnjim korisnicima.

Pridružite nam se u otkrivanju magičnog tehnološkog sveta u kojem su AR (proširena stvarnost), virtuelne naočare, street view nešto što se uveliko odomaćilo na svetskom tržištu.Seminar će se održati u petak, 26. januara 2018. godine od 18h u prostorijama YUTA - Nacionalne asocijacije turističkih agencijaLink ka Facebook objavi: https://www.facebook.com/events/231225970753326/?notif_t=plan_user_associated¬if_id=1516296444065270Učešće na seminaru je besplatno, ali zbog ograničenog broja slobodnih mesta molimo vas da šaljete prijave na mail: info@mladizaturizam.rs