Prevencija i rešavanje konflikata

Jezik Srpski

Biznis i Ekonomija

H.art Development Center Vas poziva da doživite jedinstveno trening iskustvo, tako što ćete se prijaviti na jednodnevnu radionicu “Prevencija i rešavanje konflikata“. Trening će se održati 29.08.2018. godine, na srpskom jeziku u prostorijama agencije H.art na adresi Marka Nikolića 11, Zemun, Beograd.

Cilj programa i zašto je važan?

Polaznici treninga će sagledati značaj prevencije konflikata u odnosu na rešavanje konflikata i naučiti kako izgleda rad na njihovoj prevenciji. Takođe, radiće se na podizanju nivoa svesti o važnosti uspostavljanja funkcionalne klime u timu i mehanizama za adekvatno rešavanje konflikata.

Koje veštine će učesnici razviti?

Saznaće koje sve vrste konflikata postoje. Osvestiće sopstvenu ulogu i odgovornosti u postizanju konstruktivne komunikacije i odnosa. Pored toga, ovladaće i upoznaće se sa tehnikama konstruktivnog reagovanja u konfliktnim situacijama, kao i osnovnim principima, tehnikama i alatima za uspešno upravljanje konflikata u svom timu.

Kome je namenjen ovaj trening?

Zaposlenima koji žele da usavrše svoje veštine prevencije i rešavanje konflikata.

Kako se prijaviti?

Molimo Vas da pošaljete formular na e-mail office@hart.rs.

Možete nas kontaktirati za sve dodatne informacije na telefone: 011 2107502 ili 065 2107502.

Dodatne informacije:

Ukoliko ste zainteresovani možemo obezbediti „in-house“ trening za vašu kompaniju, na srpskom ili engleskom jeziku. Takođe, moguće je posebno organizovati koučing sesije nakon održanog treninga.

Cene karata

204,00 EUR

U cenu su uračunati: Materijal, ketering i osveženje.

Izvor: dropbox.com