Pravi Pregovarač - Specijalistički program

Jezik: Serbian

Biznis i Ekonomija
Koliko su vaše pregovaračke veštine dobre, toliko ćete biti uspešni u vašim pregovorimaUkoliko imate par pregovaračkih taktika i trikova, verovatno će vam se dešavati da budete neuspešni u pregovorima koje vodite u vašem poslovnom i privatnom životu. Kada izgubite pregovaračku moć, zavisite samo od dobre volje druge strane. Ako imate strateški okvir i prave tehnike, pre ćete dolaziti do cilja koji ste sebi postavili. Ovaj specijalistički program će vas naučiti kako top eksperti prilaze pregovaranju.Kroz ovaj jedinstveni program u regionu ćete naučiti:

- Metodologiju rada za izradu strategije pregovaranja

- Napredne pregovaračke veštine za sve profesije

- Kako da uspešno prodajete sebe i svoje uslugeDruga generacija PRaVOG PREGOVARAČA počinje 23. novembra 2017.Da li se prepoznajete u nekoj od situacija?

Mogli ste da imate veću platu, da ste bolje umeli da to ispregovarate sa šefom?

Stambeni kredit je mogao da bude povoljniji, da ste vodili veštije pregovore sa bankom?

Kupovina automobila je mogla da vas košta manje, da ste bolje pregovarali sa dilerom?

Problemi sa ženom ili mužem, sa šefom, sa šalterušom, sa prodavačicom, sa auto-mehaničarem, sa prijateljima ili sa decom?Hteli to da priznate ili ne, svet je jedan veliki pregovarački sto, za kojim se i vi nalazite.

Svaki novi dan, kroz koji idete bez odgovarajuće veštine da pregovarate oko stvari i situacija koje su vam važne, je dan u kome ste vi na gubitku. Bilo da pregovarate oko kupoprodajne cene stana, oko uslova saradnje sa novim klijentom ili dugogodišnjim dobavljačem, sa prijateljima oko zajedničkog letovanja ili pokušavate da postignete dogovor sa svojom decom da učestvuju u pospremanju kuće, ovaj specijalistički program vam je neophodan kako biste vodili bolji, ispunjeniji i zadovoljniji život.Da biste stigli do vaše obećane zemlje, potrebno je da ispregovarate vaš put kroz divljinu.PRaVI PREGOVARAČ je pravi program za vas, ukoliko želite da unapredite rezultate vaših pregovora sa:

- Poslovnim partnerima i klijentima

- Šefovima, zaposlenima i kolegama

- Članovima porodice i prijateljima

- Onima koji vode više računa o svojim interesima nego o vašimKo su predavači?

Miljan Dimitrijević - U svojoj menadžerskoj praksi intenzivno je pregovarao sa kupcima i dobavljačima u Italiji, Grčkoj, Rumuniji i Češkoj. Od 2010. se u okviru Omege bavi isključivo konsultantskim radom u oblastima: organizacija preduzeća, prodaje i marketinga, upravljanje kompanijama i prodajnim timovima, u direktnom radu sa vlasnicima ili top menadžmentom...

Zoran Milašinović - Oblast vođenja pregovora je jedna od njegovih ekspertiza iza koje stoje stotine održanih treninga kako u zemlji, tako i u inostranstvu. SPIN tehnika postavljanja pitanja, veštine aktivnog slušanja, rešavanje prigovora su samo neke od veština, a može se pohvaliti posebnom ekspertizom u oblasti pružanja usluga kompanijama u vođenju važnih godišnjih pregovora...

Vladimir Ćuk - Veštine pregovaranja su mu bile od posebnog značajaza tokom rada u jednom od najvećih maloprodajnih lanaca kada je u ime kompanije bio zadužen da istražuje potrebe klijenata i istovremeno postiže win-win sporazume sa dobavljačima. Od tada unapređuje tehnike pregovaranja, a rešavanje prigovora ističe kao najznačajniji segment za njega...

Miloš Tomanović - Pomaže kompanijama da unaprede svoje poslovanje kroz stvaranje željene organizacione klime, kojom se postižu vrhunski rezultati. Obučava menadžere da rukovode na nivou najboljih rukovodilaca i lidera, a stručnjak je za stvaranje i vođenje efikasnih timova,

uspostavljanje funkcionalne organizacione strukture, razvoj talenata i menadžerskih veština...Program

Program se sastoji se od 5 modula i takmičenja u pregovaranju. Moduli se održavaju jednom mesečno i traju dva radna dana, dok takmičenje traje jedan dan. Program se izvodi na nekoliko različitih lokacija u Srbiji.Po završetku svih 5 edukacionih modula, polaznici mogu da prođu i kroz postupak sertifikacije.

Sertifikacija podrazumeva teoretsku proveru stečenog znanja (testiranje) i ocenjivanje praktičnog dela.

Na kraju sertifikacionog postupka polaznici dobijaju sertifikate o završenom specijalističkom programu PRaVI PREGOVARAČ.Termini modula su :

modul 1 - 23-24. novembar 2017. Beograd,

modul 2 - 13-14. decembar 2017. Fruška Gora,

modul 3 - 16-17. januar 2018. Beograd,

modul 4 - 21-22. februar 2018. Fruška gora,

modul 5 - 16-17. mart 2017. Beograd,

modul 6 - 31. mart 2017, Pregovaračka arena

Cene

Kotizacija iznosi 1.700 EUR bez PDV-a u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu NBS.