Poslovna poseta delegacije francuskih privrednika iz Pariskog okruga Val d'Oise

Jezik: French

Biznis i Ekonomija
U cilju uspostavljanja intenzivnije i efikasnije ekonomske saradnje, Privredna komora Beograda u saradnji sa Odborom za ekonomsku saradnju i ekspanziju – CEEVO, organizuje Poslovnu posetu delegacije francuskih privrednika iz Pariskog okruga Val d'Oise, 05. maja 2016. godine, s početkom u 10.00 časova, u sali IVb na IV spratu.

Učesnici sastanka imaće priliku da:

- upoznaju francuske kompanije, zainteresovane za poslovanje na našem tržištu, posebno za uvoz i izvoz poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda (vina, mleka, mesa)

- industriju kozmetičkih proizvoda i parfema (proizvodnja drvene ili kartonske ambalaže),

- projektovanje iz oblasti zaštite životne sredine

- transport, nude usluge izvoza u Francusku, prevoz robe iz Francuske u Srbiju, mogućnost zajedničkog ulaganja u logistiku sa kompanijama iz Srbije.

- razmene informacija o mogućnostima saradnje dveju zemalja, posebno regiona Pariza i Beograda

- direktan kontakt sa potencijalnim partnerima iz Francuske za distributere, uvozno – izvoznu saradnju, transport i logistiku.Poslovnu delegaciju predvodi gospodin Philippe SUEUR, podpredsednik okruga Val d'Oise, i predsednik CEEVO, sa predstavnicima iz Val d'Oise privredne komore i poslovnih asocijacija, konferderacije malih i srednjih privrednih društava i francuskih kompanija.Izvor: kombeg.org.rs