Poslovanje bez ljudi

Jezik Serbian

Biznis i Ekonomija

Mokrogorska škola menadžmenta kao vodeća domaća institucija za profesionalno usavršavanje rukovodilaca organizuje Zimski Vivaldi CFO & Legal forum koji će okupiti oko 100 profesionalaca iz oblasti finansija i korporativnog prava. Forum se održava od 29.11 - 1.12.2018. u etno naselju Mećavnik u Mokroj gori.

Tema ovogodišnjeg foruma je POSLOVANJE BEZ LJUDI... Koje su finansijske i pravne posledice? Temu i sadržaj foruma su definisali i kreirali koselektori foruma: Predrag KUDRA, CFO, FRESENIUS MEDICAL CARE SRBIJA i Dejan NIKOLIĆ, Senior partner, KARANOVIĆ I NIKOLIĆ

Pored velikog broja zanimljivih i aktuelnih tema iz oblasti digitalizacije finansijskih i pravnih procesa u kompanijama, učesnici će imati priliku za neformalni networking sa predstavnicima vodećih svetskih i domaćih kompanija: GOOGLE, MICROSOFT, SCHNEIDER ELECTRIC, DELOITTE, PEPSICO... kao i predstavnicima javnog sektora iz FISKALNOG SAVETA, KANCELARIJE ZA INFORAMCIONE TEHNOLOGIJE I E UPRAVU i POVERENIKA ZA INFORMACIJE OD JAVNOG ZNAČAJA. Sve to u čarobnom zimskom ambijentu etno naselja Mećavnik u Mokroj gori.

Program i učesnike foruma možete pogledati na linku ispod.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete kontaktirati rukovodioca foruma na bojan.balaz@msm.edu.rs i 381 65 30 35 095

Cene karata

Cena kotizacije iznosi 30.000,00 RSD.
Kotizacija uključuje prisustvo svim panelima i predavanjima, radne materijale, kafe pauze i poklone MŠM i partnera.

Smeštaj nije uključen u cenu.
Smeštaj u etno naselju Mećavnik iznosi oko 5.000 dnevno na bazi punog pansiona. Smeštajni kapaciteti u hotelu Mećavnik za koje MŠM vrši rezervaciju su ograničeni a učesnici smeštaj mogu sami da potraže u drugim okolnim turističkim objektima (motel Šarganska osmica, apartmani Milev, privatni smeštaj i dr.).

Prevoz u Mokru goru učesnici sami organizuju automobilom, a kombi prevoznici koji imaju ture u Mokru goru su Gea turs i Terra travel.

Izvor: msm.edu.rs