PECB Certified ISO 31000 Lead Risk Manager

Jezik Srpski/English

Biznis i Ekonomija

Nova edicija 2018 vrhovnog standarda za upravljanje rizicima.

Akreditovani classroom trening kursevi, trodnevni PECB Certified ISO 31000 Risk Manager i petodnevni PECB Certified ISO 31000 Lead Risk Manager organizujemo u našem prostoru od 24-26. septembra i od 22-24. oktobra za trodnevne kao i od 24-28. septembra i od 22-26. oktobra 2018. godine za petodnevne kurseve.

ISO 31000 određuje principe i smernice za upravljanje rizicima kroz identifikaciju, procenu i ublažavanje rizika sa kojima se suočavaju organizacije. Preporučuje se organizacijama da razvijaju, implementiraju i kontinuirano unapređuju okvir koji ima za cilj integrisanje procesa upravljanja rizicima u celokupno upravljanje, strategiju i planiranje, rukovođenje, procese izveštavanja, politike, vrednosti i kulturu organizacije.

Zašto je upravljanje rizicima važno za vas? ISO 31000 vas vodi ka identifikaciji potencijalnih rizika koji mogu ugroziti postizanje ključnih ciljeva. To vam pomaže da odredite koji su rizici od suštinskog značaja za postizanje primarnih ciljeva pre nego što utiču na poslovanje, a efektivno zadržavaju sve ostale rizike pod kontrolom.

Kada nakon ovog petodnevnog trening kursa postanete sertifikovani za ISO 31000 time dokazujete da ste prošli odgovarajuću profesionalnu obuku, unapređujući upravljanje rizicima i veštine identifikacije rizika. Prisustvo naših kurseva korisno je za vas jer vas čini konkurentnijim za poslodavce, koji danas očekuju od vas da posedujete profesionalne sertifikate.

Grupe polaznika su veličine od 6 do 8, pa Vas molimo da se prijavite na vreme kako biste obezbedili svoje mesto na ovim sjajnim akreditovanim PECB trening kursevima.

Akreditacija je prema ISO 17024 standardu za organizacije koje vrše personalne sertifikacije, od strane američke kuće IAS (International Accreditation Service). Investirajte u svoje znanje, prijavite se na office@instate.biz ili direktno preko našeg PECB servisa: https://pecb.com/en/partner/info?pid=1014&company=Institut-za-standarde-i-tehnologije-doo-Beograd

Cene karata

750,00 EUR (u dinarskoj protivvrednosti)

Cena se odnosi na petodnevni all-inclusive paket (trening, original PECB literatura, PECB testiranje - eng, izdavanje sertifikata, PECB online servis za kontinuiranu obuku).

Izvor: pecb.com