PECB Certified ISO 14001 Lead Implementer

Jezik Srpski/English

Biznis i Ekonomija

Akreditovani classroom trening kurs PECB Certified ISO 14001 Lead Implementer organizujemo u našem prostoru od 04-06. juna, 03-07. septembra i od 01-05. oktobra 2018. godine.

Ovladavanje implementacijom i upravljanjem Sistemom menadžmenta životnom sredinom (EMS) na osnovu međunarodnog standarda ISO 14001:2015. Ovaj petodnevni intenzivni kurs omogućava učesnicima da razviju potrebnu stručnost za podršku organizacijama pri implementaciji i upravljanju Sistemom menadžmenta životnom sredinom (ekologijom).

Učesnici će takođe dobiti potpuno razumevanje najbolje prakse, koja se koristi u cilju implementacije konteksta organizacije, aspekata životne sredine, ciljeva i mera za njihovo ostvarivanje u skladu sa ISO 14001.

U pogledu mera koje se odnose na rizike i prilike i drugih neophodnih dokumentovanih informacija koristiće se zahtevi bazirani na novoj ediciji standarda. Ova obuka je takođe u potpunosti kompatibilna sa ISO 31000 (Principi i smernice za upravljanje rizikom).

Grupe polaznika su veličine od 6 do 8, pa Vas molimo da se prijavite na vreme kako biste obezbedili svoje mesto na ovim sjajnim akreditovanim PECB trening kursevima.

Akreditacija je prema ISO 17024 standardu za organizacije koje vrše personalne sertifikacije, od strane američke kuće IAS (International Accreditation Service). Investirajte u svoje znanje, prijavite se na office@instate.biz ili direktno preko našeg PECB servisa: https://pecb.com/en/partner/info?pid=1014&company=Institut-za-standarde-i-tehnologije-doo-Beograd

Cene karata

750,00 EUR (u dinarskoj protivvrednosti)

Cena se odnosi na petodnevni all-inclusive paket (trening, original PECB literatura, PECB testiranje - eng, izdavanje sertifikata, PECB online servis za kontinuiranu obuku).

Izvor: pecb.com