PECB Certified Data Protection Officer

Jezik Srpski/English

Biznis i Ekonomija

Među prvima u svetu PECB ima u ponudi akreditovani (prema ISO 17065 procesu akreditacije) classroom trening kurs PECB Certified Data Protection Officer.

Kurs organizujemo u našem prostoru od 18-22 juna, 17-21. septembra i od 15-19. oktobra 2018. godine.

General Data Protection Regulation (GDPR) u EU je sada činjenica, od 25. maja 2018. kompanije moraju da se bave skupom pravila o zaštiti podataka o ličnosti i da budu odgovorne jedinstvenom organu za zaštitu podataka i nacionalnim organima u zemljama EU gde su njihova sedišta.

Jedinstveni okvir za zaštitu podataka o ličnosti u velikoj meri će obavezati kompanije u EU i one izvan EU (npr. kompanije sa Zapadnog Balkana koje na bilo koji način obrađuju podatke o ličnosti lica unutar EU) da poštuju zakone o zaštiti podataka i na taj način da podstiču prekograničnu trgovinu i investicije na EU tržištu. Ukoliko osnovne aktivnosti kompanija sadrže operacije obrade podataka i zahtevaju sistematski nadzor, one moraju da postave službenika za zaštitu podataka (Data Protection Officer).

Grupe polaznika su veličine od 6 do 8, pa Vas molimo da se prijavite na vreme kako biste obezbedili svoje mesto na ovim sjajnim akreditovanim PECB trening kursevima.

Akreditacija je prema ISO 17024 standardu za organizacije koje vrše personalne sertifikacije, od strane američke kuće IAS (International Accreditation Service). Investirajte u svoje znanje, prijavite se na office@instate.biz ili direktno preko našeg PECB servisa: https://pecb.com/en/partner/info?pid=1014&company=Institut-za-standarde-i-tehnologije-doo-Beograd

Cene karata

750,00 EUR (u dinarskoj protivvrednosti)

Cena se odnosi na petodnevni all-inclusive paket (trening, original PECB literatura, PECB testiranje - eng, izdavanje sertifikata, PECB online servis za kontinuiranu obuku).

Izvor: pecb.com