Novosadski Oktoberfest 2017.

Jezik: Serbian

Turizam i Putovanja
“Novosadski Oktoberfest” održaće se ove godine 20. i 21. oktobra u Master Centru Novosadskog sajma.

Među potvrđenim učesnicima nalaze se bendovi “Hladno pivo”, SARS, “Orthodox Celts”, “Love Hunters”, "Amajlija" i mnogi drugi.

Ulaznice za festival su u prodaji od danas i to putem Gigstix mreže. Nabavite svoju ulaznicu na vreme klikom OVDE ili na svim prodajnim mestima Gigstixa, pronađite ih na ovom linku.Prošlogodišnji “Oktoberfest” u Novom Sadu posetilo je preko 15.000 ljudi, a sve ulaznice su bile prodate nekoliko dana uoči događaja.

Novosađani i njihovi gosti biće u prilici da uživaju u više desetina brendova piva iz celog sveta, bavarskim kobasicama, perecama i puno dobre zabave.

I ove godine “Novosadski Oktoberfest” će dve nedelje uoči festivala imati svoj štand na Trgu slobode u centru Novog Sada gde će fanovi biti u prilici da kupe suvenire, ulaznice, ali i da uživaju u pivu, kobasicama i perecama.Takođe, organizatori planiraju kasting za konobarice i konobare “Oktoberfesta” i druge promotivne aktivnosti.Detalji programa i rezervacije mesta za sedenje mogu se videti na sajtu festivala.

Cene

DVODNEVNA ULAZNICA - 700 dinara

DAN 1 - PETAK 20.10. - 400 dinara
DAN 2 - SUBOTA 21.10. - 400 dinara

SUBOTA 21.10. - od 11h do 16h - 150 dinara

Povezane novosti

  • News Block
  • News Block
  • News Block