MojaKravica Food Talk

Jezik: Serbian

Hrana i Piće
Najveća regionalna konferencija o hrani i vinu "MojaKravica Food Talk" ove godineo država se po peti, jubilarni put, a gastronomski stručnjaci okupiće se 9. juna u Restoranu Beskraj (bivša Barutana) u Petrovaradinu, Novi Sad.“MojaKravica Food Talk 2017.” okupljastručnjake, proizvođače, kompanije, medije i poznate ličnosti koji će pričati o aktuelnim temama iz sveta gastronomije i vina. Konferenciju će otvoriti Ivan Đoković, pokrajinski sekretar za privredu i turizam.

Tokom tri panela, različitih prezentacija i case study-ja, učesnici će govoriti o tome kako kroz hranu promovišemo kulturu, keteringu, zaštiti potrošača, a poznate ličnosti će učestvovati i u VIP kvizu znanja o hrani, vinu i kuvanju.U ovogodišnjoj Experience zoni pod platanima pod nazivom "DISCOVER THE FUTURE OF TASTE" probaćemo domaće specijalitete, ali i hranu iz svih delova sveta, prisustvovat i likovnoj koloniji na travi, a za kraj programa uživati u nastupu benda DRUM N ZEZ.Konferansije ovogodišnjeg "MojaKravica Food Talk-a" biće Rada Đurić, novinarka i TV lice.

Kompletan program i satnicu konferencije možete pogledati na linku: www.color.rs/foodtalk2017/Konferenciju u organizaciji Color Media Communications i HBO Color Media Events supodržali Grad Novi Sad, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Udruženje za razvoj ruralnog i ekoturizma Bač u srcu Bačke.Da bi se akreditovali za ovogodišnju konferenciju, potrebno je da pošaljete vaše podatke i kontakt predstavnika medija na mejl adresu jelena.jovicic.cpg@gmail.com.

Cene

Early bird (do 07.03) - 3.600,00 RSD
Od 01.05 do 01.06 - 6.000,00 RSD
Na dan konferencije 09.06. - 9.600,00 RSD

Povezane novosti

  • News Block
  • News Block