Mentoring i koučing

Jezik Srpski

Biznis i Ekonomija

Pozivamo Vas na trening koji je osmišljen sa ciljem odgovaranja na potrebe naših klijenata za dobijanjem konkretnih alata koji će im pomoći da adekvatno rukovode i usmere svoje zaposlene ka maksimalnom učinku, a time obezbede efikasnije funkcionisanje cele kompanije. Trening će se održati 22.01.2018. od 9 do 17h na adresi Marka Nikolića 11/2, Zemun-Beograd.

Više o treningu
Dobar balans između mentoringa i koučinga pruža Vam mogućnost da zaposlenima pružite upravo onaj stil koji je njima potreban na određenom zadatku ili cilju. Da bismo to postigli, na obuci ćemo se baviti razumevanjem koja je razlika između mentoring i koučing pristupa i kada je potrebno primeniti koji stil.
Drugi deo obuke se sastoji iz sticanja znanja o elementima koučinga i mentoringa i osnovnoj strukturi vođenja koučing i mentoring razgovora. Takođe, bavićemo se time kako da uradimo adekvatnu procenu razvojnog nivoa zaposlenog, da bismo bili sigurni da koristimo pravi stil.

Na treningu „Mentoring i koučing“ saznajte čija je sve odgovornost razvoj zaposlenog, kako se prepoznaju razvojne potrebe u odnosu na očekivanja, kako se radi procena razvojnih potreba pojedinaca, kako da odlučimo koji stil da koristimo kada uradimo procenu i još mnogo toga. Trening je praktično orijentisan i prožet vežbama koje će Vam obezbediti da naučeno spustite u praksu vrlo brzo nakon treninga.

Cilj treninga je:
- Osvestiti neophodnost mentoringa i koučinga za uspešno poslovanje i osobe i cele kompanije
- Razjasniti šta je odgovornost rukovodioca, šta zaposlenog a šta HR-a i drugih kolega u razvoju zaposlenog
- Naučiti proces procene razvojnih potreba zaposlenog i definisanja ključnih razvojnih ciljeva
- Napraviti razvojni plan za jednog zaposlenog i odrediti koji stil je potrebno primeniti na kom razvojnom zadatku
- Razumeti razliku između mentoringa i koučinga i osnove korišćenja svakog od stilova

Kome je namenjen?
Koučing i mentoring je neizostavni deo zdravih odnosa, tako da je ovaj program namenjen pojedincima, liderima i timovima koji žele da unaprede svoje koučing i mentoring veštine. Takođe, namenjen je svima koji žele da dostignu svoj maksimum u odnosu na konkretan poslovni izazov ili cilj. Naročito je preporučljiv generalnim direktorima i drugim rukovodiocima za lično unapređenje i bolje rukovođenje svojim timom i poslovima.

Veličina grupe: do 10 učesnika

Dodatne informacije: Ukoliko ste zainteresovani možemo obezbediti „in-house“ trening za vašu kompaniju, na srpskom ili engleskom jeziku. Takođe, moguće je posebno organizovati koučing sesije nakon održanog treninga.

Cene karata

Kotizacija iznosi 170 evra + PDV po osobi

Izvor: hart.rs