MEKST Conference 2017

Jezik: Serbian

Marketing i Mediji
U Novom Sadu će se u periodu od 24. do 26.11.2017. godine održati četvrta MEKST konferencija.MEKST je prošle godine okupio preko 800 učesnika iz 15 zemalja Evrope, a čak dve nedelje pre njegovog održavanja kapacitet je bio maksimalno popunjen.Teme MEKST konferencije:

- Primena web marketinga u turizmu

- Novi trendovi u hotelijerstvu

- Film kao sredstvo promocije turističke destinacije

- Sportski turizamPotvrđeni predavači:

- Dalibor Šumiga, PROMOSAPIENS CEO and Google Growth Engine Ambassador (Adriatics)

- Ivan Bildi, CEO Marketing Online

- Leonadro Buzov Vulas, direktor prodaje i marketinga, Riviera Hotela Dubrovnik

- Vladimir Vanja Grbić, proslavljeni srpski odbojkaš i olimpijacPredavanje će se održati na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, u najvećem amfiteatru (A1).

Smeštaj je obezbeđen u strogom centru Novog Sada za sve učesnike.

Cene

30 EUR (obilazak grada, kotizacija za predavanje, dve kafe pauze, posluženje na pauzi između predavanja, radni materijal konferencije, ulaznice za noćnu zabavu i sertifikat).
- 49 EUR (smeštaj u strogom centru grada, dva noćenja, obilazak grada, kotizacija za predavanje, dve kafe pauze, posluženje na pauzi između predavanja, radni materijal konferencije, ulaznice za noćnu zabavu i sertifikat).
- 89 EUR (smeštaj, dva noćenja sa doručkom, obilazak grada, kotizacija za predavanje, dve kafe pauze, posluženje na pauzi između predavanja, radni materijal konferencije, ulaznice za noćnu zabavu, sertifikat i večera sa predavačima).

Izvor: facebook.com