Meet Magento Serbia

Jezik: Serbian

IT i Tehnologija
Meet Magento je vodeća konferencija iz oblasti elektronske trgovine posvećena Magento platformi za razvoj online prodavnica. Trenutno se održava u više od 20 zemalja sveta. U Nišu se organizuje od 2016. godine.Na Meet Magento Srbija konferenciji imaćete jedinstvenu priliku da ostvarite kontakt sa liderima iz oblasti elektronske trgovine, ali i da naučite šta je to novo u oblasti e-trgovine kod nas i u svetu.Meet Magento je konferencija posvećena open-source platformi za razvoj online prodavnica koja se zove Magento, te je jedna od najzastupljenijih e-commerce platformi na svetu.Konferencija je deo Meet Magento asocijacije, a od sredine 2016. godine podržana i od strane Magento, Inc. Niš je od 2016. godine na mapi svetskih Meet Magento konferencija.

Priča počinje 2009. godine u nemačkom gradu Lajpcigu, gde se svake godine i održava lokalni Meet Magento. Thomas (Netresearch, GER) i Guido (Dutchento, NL) su došli na ideju da organizuju Meet Magento konferenciju – pored standardnih aktivnosti Meet Magento asocijacije. Od tada cela ideja dobija sasvim novi oblik. Od 2012. godine konferencija Meet Magento postaje franšiza.Na ideju da budemo lokalni organizatori došli smo 2015. godine. Kao kompanija koja se već 10 godina uspešno bavi razvojem profitablinih Magento online prodavnica, a čije je sedište u Nišu, smatrali smo da je pravi trenutak da oživimo e-commerce scenu u Srbiji i pomognemo njen razvoj.

Meet Magento Srbija nije posvećen samo ljudima koji rade u Magentu, već je otvoren za sve koji su zainteresovani da saznaju nešto više o e-trgovini ili da se upoznaju sa liderima u ovoj oblasti. Konferencija je idealna prilika za umrežavanje sa firmama koje se bave e-commerce rešenjima, ali i vlasnicima online prodavnica koji već imaju veliko iskustvo sa online prodajom u Srbiji i regionu. Takođe, Meet Magento Srbija je mesto na kome se upoznaju i pružaoci usluga (Magento moduli i dodaci, marketing agencije, agencije za web razvoj, itd.). Nakon dela ispunjenog predavanjima, učesnike očekuje i koktel žurka čiji je cilj zabava, ali i umrežavanje.Zvaničan haštag konferencije je #mm17rs.

Rezervišite svoju ulaznicu na vreme!

Cene

Standardne karte - 75 EUR
VIP karte - 100 EUR