Lean & Kaizen konferencija 2019.

Jezik Serbian/English

Biznis i Ekonomija

Kompanija Forum Media d.o.o. Beograd, članica nemačke kompanije Forum Media Grupa, jedan od vodećih izdavača publikacija i organizator edukativnih programa, nakon više desetina uspešno organizovanih seminara i kurseva u oblasti Lean i Kaizen načina poslovanja, sa zadovoljstvom Vas poziva na prvu konferenciju.

Na konferenciji će inostrani eksperti sa zavidnim iskustvom u praksi, ali i predavači sa bogatim iskustvom u implementaciji Lean&Kaizen alata u Srbiji, predstaviti benefite i rezultate primera dobre prakse koji se mogu postići. Na panel diskusiji, poseban akcenat će biti na primeni IT rešenja i potencijalima IT rešenja za unapređenje procesa proizvodnje.

Učesnici će moći da postavljaju pitanja slanjem mejla pre konferencije ili na samoj konferenciji stručnjacima kako iz zemlje tako i inostranstva. Tokom panel diskusije učesnici će dobiti odgovore na pitanja ali i ideje kroz predstavljanje primera dobre prakse za unapređenje produktivnosti u svom preduzeću. Mogućnost ostvarivanja kontakata sa brojnim kolegama iz struke, učesnicima konferencije će obezbediti kvalitetnu razmenu iskustava i priliku za nova poslovna umrežavanja.


Na konferenciju pozivamo:
Sve koji su zainteresovani da bolje iskoriste svoje resurse, učine produktivnijim svoj rad kao i rad svog okruženja: Direktore i vlasnike kompanija, direktore proizvodnje, tehničke direktore, direktore procesa, direktore operacija, planere proizvodnje, poslovođe, lica odgovorna za lean menadžment u kompaniji, rukovodioce i zaposlene u proizvodnji, zaposlene u ostalim poslovnim sektorima koji žele da unaprede i bolje iskoriste svoje procese.

Program konferencije:
- Otvaranje konferencije
- Mogućnosti, prepreke i ograničenja Kaizen-a u praksi – Gregor Lapuh, Slovenija
- Kako izmeriti, oceniti i unaprediti procese – Nikola Marjanović, Tecor Lean&Kaizen Consulting, Srbija
- Kako postati Lean Agilna proizvodnja – Mateja Milenković Inumaru, Agile master, Bosch Srbija
- Postignuti rezultati uz pomoć LEAN-a – Carlo Bonato, Italija

- U okviru programa konferencije organizujemo i PANEL DISKUSIJU Kaizen unapređenja putem IT-ija na kojoj će učesnici dobiti direktne odgovore predavača: Slobodan Antić, (Fakultet organizacionih nauka, Beograd), Uglješa Bogdanović (Tecor Consulting, Beograd), Dejan Jovanović, dip. inž. el. , T3soft doo i drugi. Na konferenciji će biti opisana i inovativna IT rešenja poput T3soft Agile Production.

- Ručak koji će biti održan u restoranu hotela 88 Rooms, tokom koga će učesnici pored užitka u specijalitetima restorana biti u prilici da ostvare kontakte sa kolegama iz drugih kompanija
- Nagradna igra – svi učesnici konferencije će moći da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje vredne nagrade

Autori: Carlo Bonato, Gregor Lapuh, Mateja Milenković Inumaru, Slobodan Antić, Nikola Marjanović, Uglješa Bogdanović

Cene karata

Cena kotizacije: 21.480,00 RSD

Kao učesnik konferencije možete među prvima rezervisati priručnik „Obaveze i odgovornosti direktora” sa novim portalom sa dodatnim popustom od 20% popusta.

Za drugog i svakog narednog polaznika iz vaše organizacije ostvarite popust od 10% od redovne cene konferencije!