Kurs samospoznaje i samopouzdanja

Jezik: Serbian

Obrazovanje i Edukacija
ŽELITE LI PROMENE?

U poslu, partnerskim odnosima, svom okruženju…? Polazna tačka ste vi sami jer je temelj svake promene rad na sebi. Rad na sebi podrazumeva otkrivanje svih raspoloživih resursa koji su u vama.

Kurs SAMOSPOZNAJOM DO SAMOPOUZDANJA ima za cilj da ovladate veštinama kako da te resurse probudite i najkvalitetnije moguće iskoristite.Kurs je namenjen svima koji žele da na najdelotvorniji mogući način nauče kako da koriste svoje potencijale i usvoje nove oblike ponašanja koji dovode do ostvarivog napretka.

Polaznici će na kursu dobiti sve neophodne alate i vežbe pomoću kojih će sagledati kočnice koje su ih sprečavale da se menjaju i napreduju i tačnim sagledavanjem sebe steći će uvid u nesvesne sadržaje koji zapravo jesu te kočnice. Cilj je otklanjanje ometajućih sadržaja i osvešćivanje mogućnosti i snaga, što će se realizovati na samom kursu.KOJU DOBIT IMAJU POLAZNICI KURSA?

- Savladaće set veština neophodnih za samorealizaciju.

- Naučiće kako da se služe tehnikama koje dovode do ostvarenja ličnih i poslovnih uspeha.

- Dobiće alate koje mogu svakodnevno da primenjuju u cilju dublje samospoznaje, a time i ostvarenja velikih ciljeva i dubokih promena. Naučiće kako da na sasvim nov način vrednuju sebe i

promene modele ponašanja koji su urušavali njihovu sliku o sebi.MOGUĆNOSTI

Po izboru polaznika grupa može biti online ili pojedinačno offline i online.BROJ MESTA JE OGRANIČEN, REZERVACIJA JE OBAVEZNA

Program je otvorenog tipa uz slobodno prijavljivanje, bilo da ste fizičko ili pravno lice. Dodatne informacije možete dobiti i prijavu izvršiti kod organizatora sa dole navedenim kontakt podacima.

Cene

Kursa je 7.800 RSD, dok članovi Kluba Uspešnih imaju popust 20%, što ukupno iznosi 6.240 RSD