Kontakt centar i telefonska prodaja

Jezik Srpski

Biznis i Ekonomija

Telefon kao kanal direktne komunikacije sa korisnicima usluga i kupcima proizvoda pruža mogućnost smanjenja prevelikih tržišnih troškova za prodavce, a ujedno i omogućava postizanje potpunih rezultata promocije i prodaje proizvoda i usluga kompanije. Ovakav način prodaje ima niz prednosti kao što su: finansijska opravdanost, jednostavnije upravljane vremenom i veći broj kontakta u toku dana, lakšu kontrolu prodajnog osoblja, bolji protok novca jer donosi brže rezultate, kao i veće iznose porudžbine.

Sadržaj treninga:
- Šta je telefonska prodaja?
- Uloga i zadaci prodavca u call centra
- Dolazni i odlazni pozivi (outbound i inbound)
- Važnost glasa u telefonskoj prodaji
- Motivi kupovine i kako ih pokrenuti
- Elementi i tok dobrog prodajnog razgovora
- Uloga i zadaci prodavca u call centru
- Kreiranje strukture prodajnog telefonskog poziva
- Faze prodajnog razgovora
- Kako prezentovati proizvod/uslugu putem telefona
- Veštine slušanja
- Zlatna pravila prodaje putem telefona

Koristi za Vas i Vašu organizaciju:
- Standardizovan proces telefonske prodaje
- Rast nivoa prodaje
- Praktični alati za kreiranje strukture prodajnog telefonskog razgovora
- Praktični alati za telefonsku prezentaciju razgovora
- Povećanje zadovoljstva kupaca
- Kraći i efikasniji prodajni razgovori

Metode rada:
Trening je kombinacija predavanja, diskusije, praktičnih – interaktivnih vežbi i primene svih trening metoda. Rad u grupi, uz mogućnost neposrednog kontakta sa trenerom i bavljenje Vašim konkretnim problemom i pitanjima.

Trener: Uglješa Atanacković, sertifikovani poslovni konsultant i trener Nacionalne agencije za regionalni razvoj Republike Srbije. Poseduje višegodišnje trenersko i konsultantsko radno iskustvo u korporativnom i civilnom sektoru, od 2011. osnivač i konsultant u agenciji ROAD HR sa preko 350 realizovanih treninga i radionica. Sertifikovani Wingwave i MagicWords Coach Beser-Siegmund Instituta iz Hamburga. Sertifikovani Business Coach European Coaching Association. Sertifikovani hipnoterapeut International Hypnosis Association. U svom radu koristi pored velikog broj trenerskih tehnika koristi i preko 45 koučing tehnika koje podstiču lični razvoj i korporativne promene a proistekle su iz NLP-a, transakcione analize, geštalt psihoterapije, kognitivno bihevijoralne terapije i drugih pravaca.

Prijave za učešće na trening se primaju najkasnije tri dana pred početak treninga ili do popunjenosti na e-mail office@road.rs.
Kotizacija uključuje: prisustvo na treningu, sve neophodne materijale za rad tokom treninga, osveženje u toku pauze, lagani ručak, skriptu i sertifikat o pohađanju treninga.

Cene karata

Cena kotizacije 12.000 RSD