Konstruktivna komunikacija

Jezik Srpski

Biznis i Ekonomija

H.art Development Center vas poziva da se prijavite na jednodnevni trening „Konstruktivna komunikacija“ na srpskom jeziku.
Radionica će se održati 26. marta 2018. godine, u prostorijama H.art-a na adresi Marka Nikolića 11, Zemun u Beogradu, od 9-17h.

Koji su ciljevi ovog programa i zašto je važan?
Opšti cilj ovog programa je podizanje svesti o tome na koji način učesnici sa svoje strane doprinose, odnosno ne doprinose komunikaciji sa klijentima, kao i osvešćivanje značaja uspešne komunikacije sa klijentima (pa i sa nezadovoljnim i agresivnim) i šta uspešna komunikacija predstavlja u njihovom poslu i izazovnim situacijama. Takođe, jedan od ciljeva jeste i uviđanje važnosti neverbalne komunikacije, kao i važnosti razumevanja različitih pozicija u komunikaciji.

Koje veštine će učesnici razviti?
- Učesnici će imati priliku da unaprede svoje veštine postavljanja i prepoznavanja ciljeva u komunikaciji.
- Unaprediće veštine aktivnog slušanja, postavljanja pitanja, snalaženja sa teškim sagovornicima.
- Ono što je ključna veština koju će učesnici imati prilike da razviju, jeste prepoznavanje i primena različitih asertivnih tehnika, sa ciljem dugoročno očuvanih odnosa sa sagovornikom (win-win).

Kome je namenjen ovaj trening?
Svakome kome su u radu ili ličnom planu razvoja potrebne komunikacione veštine.

Veličina grupe:
Do 10 učesnika

Dodatne informacije:
Ukoliko ste zainteresovani možemo obezbediti „in-house“ trening za vašu kompaniju, na srpskom ili engleskom jeziku. Takođe, moguće je posebno organizovati koučing sesije nakon održanog treninga.

Cene karata

Cena kotizacije iznosi 170,00 evra + PDV po osobi.
Kotizacija uključuje: materijale, ketering i osveženje.

Izvor: hart.rs