Konstruktivna komunikacija

Jezik: Serbian

Biznis i Ekonomija
H.art Development Center vas poziva da se prijavite na jednodnevni trening „Konstruktivna komunikacija“ na srpskom jeziku. Radionica će se održati 18. marta 2019. godine, u prostorijama H.art -a na adresi Marka Nikolića 11, Zemun u Beogradu, od 9-17h.Koji su ciljevi ovog programa i zašto je važan?

Opšti cilj ovog programa je podizanje svesti o tome na koji način učesnici sa svoje strane doprinose, odnosno ne doprinose komunikaciji sa klijentima, kao i osvešćivanje značaja uspešne komunikacije sa klijentima (pa i sa nezadovoljnim i agresivnim) i šta uspešna komunikacija predstavlja u njihovom poslu i izazovnim situacijama. Takođe, jedan od ciljeva jeste i uviđanje važnosti neverbalne komunikacije, kao i važnosti razumevanja različitih pozicija u komunikaciji.Koje veštine će učesnici razviti?

- Učesnici će imati priliku da unaprede svoje veštine postavljanja i prepoznavanja ciljeva u komunikaciji.

- Unaprediće veštine aktivnog slušanja, postavljanja pitanja, snalaženja sa teškim sagovornicima.

- Ono što je ključna veština koju će učesnici imati prilike da razviju, jeste prepoznavanje i primena različitih asertivnih tehnika, sa ciljem dugoročno očuvanih odnosa sa sagovornikom (win-win).Kome je namenjen ovaj trening?

Svakome kome su u radu ili ličnom planu razvoja potrebne komunikacione veštine.Veličina grupe:

Do 10 učesnikaKako se prijaviti?

Molimo Vas da pošaljete formular na e-mail office@hart.rs.

Možete nas kontaktirati za sve dodatne informacije na telefone: +381 11 2107502 ili +381 65 2107502.Dodatne informacije:

Ukoliko ste zainteresovani možemo obezbediti „in-house“ trening za vašu kompaniju, na srpskom ili engleskom jeziku. Takođe, moguće je posebno organizovati koučing sesije nakon održanog treninga.

Cene

Kotizacija: 252,00 EUR po osobi

Kotizacija uključuje: materijale, ketering i osveženje.