Konferencija "REPSUS"

Jezik: Serbian

Obrazovanje i Edukacija
Organizacija "SEFA - Studenti Ekonomskog fakulteta" vam predstavlja treću po redu konferenciju "REPSUS", koja ce se održati na Ekonomskom fakultetu u subotu, 17. marta, sa pocetkom u 11 časova.

Tema ovogodišnje konferencije je "Obrazovanjem do uspešne karijere" i govoriće se o značaju kako formalnog obrazovanja tako i neformalnog.

Imaćete priliku da čujete savete i iskustva eminentnih predavača koji su se svojim profesionalnim ostvarenjima istakli u poslovnom svetu.Cilj je povezivanje mladih i ambicioznih ljudi, njihov razvoj i razmena razmišljanja i iskustava.

Broj delegata je ogranicen, prisustvo je besplatno i prijave su obavezne i dostupne putem linka "registruj se".Svim delegatima obezbedeni su sertifikati.SEFA je studentska organizacija Ekonomskog fakulteta u Beogradu, osnovana sa ciljem unapređenja i poboljšanja rada Studentskog parlamenta Ekonomskog Fakulteta, promene percepcije i pristupa studentskom organizovanju. Podstiče studente na angažovanje u vannastavnim aktivnostima preko brojnih projekata, koje naša organizacija nudi, pružaju mogućnost primene teorijskog znanja stečenog na nastavi, plasiranja sopstvenih ideja kao i stucnog usavrsavanja.