Konferencija Konverzija

Jezik Serbian/English

IT i Tehnologija

Treća “Konverzija” će ugostiti 400 učesnika i 26 vrhunskih stručnjaka iz oblasti digitalnog marketinga u čarobnom ambijentu Banskog dvora u Banjoj Luci. Svrha “Konverzije” jeste nesebično dijeljenje stručnog znanja i iskustva, uz proaktivno umrežavanje svih učesnika.

Svaka Konverzija do sada je bila rasprodana, požurite i osigurajte sebi mjesto odmah.

Na trećoj “Konverziji” ugostićemo 26 vodećih stručnjaka iz oblasti digitalnog marketinga, koji će svoje znanje i iskustvo nesebično podijeliti sa učesnicima kroz vrhunska predavanja i otvorene panel-diskusije.

Program konferencije odvija se u dvije sale uporedo, pri čemu će otvaranje, uvodni govor, panel-diskusije, dodjela nagrada i zatvaranje da se održi u Sali 1 za sve učesnike. Pored svakog predavanja pronađite nivo znanja potreban za praćenje, te oznaku ukoliko je predavanje na engleskom jeziku. Učesnici mogu mijenjati Sale od predavanja do predavanja, u skladu sa tim šta žele da čuju. Ručak će biti poslužen u sklopu Banskog dvora.

Konverzija za osnovni cilj ima da okupi najuspješnije regionalne stručnjake iz digitalnog marketinga, koji su spremni da svoja praktična iskustva nesebično podijele sa učesnicima.

U prvom planu ističe se neposrednost predavača, njihovo iskustvo i želja za dijeljenjem znanja, a upravo to je glavni faktor kvaliteta svake konferencije. U protekle dvije godine okupili smo preko 500 učesnika, čije pozitivne reakcije i riječi hvale predstavljaju našu motivaciju da svake godine ponudimo nešto bolje. Upravo zato 2019. godina donosi brojne novitete i mnogo veće razmjere, ali sa jednom konstantnom: fokusom na kvalitetu. Pored znanja koje se stiče kroz lekcije podržane primjerima iz prakse, Konverziju karakteriše mogućnost proaktivnog upoznavanja predavača i učesnika kroz Business Speed Dating i nezaboravnu žurku. Treća po redu Konverzija će osim domaćih predavača ugostiti i nekoliko internacionalnih stručnjaka, čija će dugogodišnja praksa i praćenje svjetskih trendova sigurno doprinijeti znanju svih prisutnih.

Idejni tvorci Konverzije su Nemanja Krecelj i Nedim Šabić, obojica iskusni digital marketing stručnjaci koji su 2017. godine odlučili da je pravo vrijeme da ostvare dugo planiranu zamisao - kreiranje događaja koji će da podigne standard konferencija u ovoj oblasti. Jedan od dokaza da im je to i pošlo za rukom jeste komentar Istoka Pavlovića, digital marketing stručnjaka iz Srbije: “Bio sam na stotine konferencija širom svijeta i sasvim objektivno tvrdim da je Konverzija najbolja konferencija na kojoj sam ikada bio!”