Kakva je budućnost digitalnih komunikacija?

Jezik: Serbian

IT i Tehnologija
Filip Banković je direktor za tehinku u Telekomu Srbija i u Startit Centru će pričati o budućnosti digitalnih komunikacija, pogotovo sada kada komunikacija postaje sve raznovrsnija i sve dostupnija.

Tema prezentacije je mnogo šira od telekomunikacija, jer zapravo kroz razmatranje komunikacija, koje je prilično sveobuhvatno, analizira pogled na tehnologije budućnosti i trendove koji će ih oblikovati.U okviru svoje prezentacije “Drink. Eat. Sleep. Upload” Filip će pričati o tome kako se sve dostupnijom komunikacijom menja fokus sa pružanja infrastukture, ka sadržaju i kako će taj sadržaj izgledati, gde će se se i kako prikazivati i šta će biti naredne platforme na kojima ćemo kreirati i primati sadržaj.

Sam događaj je namenjen svima onima koji rade u tehnološkom sektoru ili koje zanima dalji razvoj ove grane, kao i koje to oblasti su interesantne za razvoj velikih korporacija.Predavač

Filip je rođen 1972. godine u Beogradu, gde je i diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu. Profesionalnu karijeru započeo je u Mobtelu, da bi je nastavio u Ericssonu Mađarska. Deo je “Telekom Srbija” tima od 2003. godine, od 2012. je na poziciji izvršnog direktora za tehniku. Član je Izvršnog odbora Inicijative Digitalna Srbija.Prijava

Događaj će se održati u četvrtak 2. novembra sa početkom od 18č u beogradskom Startit Centru (Savska 5).

Učešće na događaju je besplatno, ali je neophodno da svoje učešće prijavite preko sledeće forme na linku "registruj se".