Kako se rade projekti u velikoj softverskoj kompaniji

Jezik: Serbian

IT i Tehnologija
Švajcarska softverska agencija Namics gostovaće u Startit Centru Vršac, kada će u posetu doći softverski inženjeri i dizajneri iz beogradske kancelarije.Namics će u Startit Centru Vršac predstaviti tri svoja tima, koji će prezentovati svoje radove, a potom i odgovarati na pitanja posetilaca.

Namics Labs je prilika za timove iz ove kompanije da rade na projektima van samog posla i zajedno sa posetiocima dođu do inovativnih rešenja, od aplikacije do fizičkog projekta. Ovaj događaj približiće Vrščanima način rada jedne velike softverske kompanije.Ove godine, u planu su igrice, aplikacije, pa čak i laboratorija za pravljenje piva.

Članovi tima imaju dva puna dana da rade na projektu. Mogu da rade u bilo koje vreme, a cilj je da što više odmaknu u realizaciji projekta.Cilj

Švajcarska softverska agencija Namics je odlučila da bude partner Startit Centra Vršac zbog toga što smatraju da softverska zajednica u Beogradu već ima dovoljno veliku podršku. Usmeravajući pažnju na manje gradove kao što su Vršac, Zrenjanin i Inđija, cilj je dodatan uticaj i podrška zajednicama i izvan Beograda. Radujemo se prilici da se povežemo sa zajednicom u Vršcu, da sa njima podelimo svoj rad i ideje, ali i da čujemo njihove utiske i da dobijemo feedback, objašnjavaju u Namicsu.Prijava

Gostovanje Namicsa zakazano je za petak, 2. jun, u 17 časova u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u Centru Millennium, Omladinski trg 17. Ulaz je besplatan, a zbog ograničenog broja mesta molimo vas da svoj dolazak prijavite popunjavanjem forme za prijavu.