Kako prepoznajemo i razvijamo talente?

Jezik Srpski

Biznis i Ekonomija

ROAD Human Resources vas poziva na predavanje pod nazivom KAKO PREPOZNAJEMO I RAZVIJAMO TALENTE? koje će se održati 11. oktobra 2018. godine sa početkom u 13.30 časova u hotelu “PARK” u Novom Sadu u okviru sajma TOPJOB.

Upravljanje talentima poslednjih godina dobija sve više na značaju i postaje dominantan koncept upravljanja ljudskim resursima u organizacijama koji pomaže da se identifikuju, razvijaju, motivišu i zadrže zaposleni sa najvećim potencijalom za obavljanje radnih zadataka. Ovakav koncept postaje važan jer su istraživanja pokazala da talenti u organizacijama generišu 80% ukupnog prihoda kompanije na godišnjem nivou.

Na predavanju ćete naučiti:
- Šta čini koncept upravljanja talentima?
- Efikasni načini prepoznavanja talenata
- Važnost razvoja talenata
- Trening i coaching kao alati razvoja talenata

Predavanje će održati Uglješa Atanacković, vlasnik agencije „ROAD Human Resources“ koji je po zanimanju inženjer menadžmenta u oblasti menadžmenta ljudskih resursa. Sertifikovani je poslovni konsultant i trener, sertifikovani kouč prestižnih evropskih instituta i udruženja i NLP master. Uže ekspertize su mu u okviru oblasti ljudskih resursa i to: organizacioni razvoj i postavljanje organizacione strukture, komunikacije i motivacije zaposlenih, liderstvo i izgradnja
tima.

Kako bi obezbedili mesto na predavanju neophodno je izvršiti prijavu, jer je broj mesta ograničen, a predavanje besplatno. Za prijavu je potrebno poslati ime i prezime, naziv kompanije i kontakt podatke na e-mail adresu: pr@road.rs do 8. oktobra.

Izvor: road.rs