Jesenja škola poslovnog iskustva

Jezik: Serbian

IT i Tehnologija
ICT Hub vas poziva da učestvujete u besplatnom programu koji se sastoji od niza radionica i predavanja na kojima ćete naučiti kako da razvijate vaše ideje i projekte u IT oblasti.

Realizacija radionica počinje u novembru i održavaće se svake srede u popodnevnim časovima tokom šest nedelja. Termini predavanja biće u popodnevnim časovima kako bi bile prilagođene obavezama studenata na fakultetu.Predavači su mladi i uspešni menadžeri i preduzetnici. razvoj biznis modela, konkurentnost, upravljanje stresom, startegije prodaje poslovnim korisnicima, prezentovanje investitorima...Polaznici višenedeljnih radionica, po zavaršetku dobijaju sertifikat. Do kraja oktobra biramo 40 studenata. Kriterijum za izbor učesnika je procenjena motivacija za učešće u ovom programu.Neke od tema radionica su:

- Kako biti konkurentan u svetu IT preduzetništva?

- Osnovni koraci u započinjanju biznisa

- Ljudski resursi u IT kompanijama

- Profil uspešnog preduzetnika

- Motivacija i proaktivnost za započinjanje sopstvenog biznisa

- Finansije za nefinansijere

- Svi polaznici škole na kraju će dobiti diplome o završenoj obuci.Radionice su deo projekta „Podrška tehnološkom preduzetništvu mladih“ koje sprovodi ICT Hub u saradnji sa Srpskom asocijacijom menadžera, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Izvor: icthub.rs