Jedan na jedan MBA skup

Jezik Srpski

IT i Tehnologija

Access MBA pruža poslovnim stručnjacima priliku da saznaju o vrhunskim MBA programima tokom ličnog razgovora sa predstavnicima nekih od najboljih svetskih poslovnih škola.
Kada se prijavite za Jedan na jedan MBA skup, vaš profil se pažljivo upoređuje i odabira za pojedinačne sastanke sa predstavnicima poslovnih škola koje odgovaraju vašim potrebama i očekivanjima.

U danu kada se održava događaj, pruža vam se prilika da:
- se sretnete sa direktorima odeljenja za upis studenata na dvadesetominutnim Jedan na jedan sastancima i okruglim stolovima,
- učestvujete u panel diskusijama sa predstavnicima škola i sadašnjim i bivšim studentima,
- dobijete savete i podršku za pripremu za MBA od našeg Access MBA konsultantskog tima
- dobijete informacije o GMAT testiranju i stipendijama,
- steknete uvid u postupak upisa na MBA studije.

Iskoristite prednosti ovih usluga - potpuno besplatno - prijavite se za događaj!

Diploma MBA studija je u svetu najšire priznata diploma poslovnih studija, što poslovnim stručnjacima omogućava da rade na visokim upravnim položajima, ostvare veći prihod i posluju na globalnom nivou. Učestvovanjem u međunarodnom MBA programu proširićete svoju mrežu poznanstava, povećati izglede za napredovanje u karijeri i dobiti prilike da svoje preduzetničke ideje pretvorite u poslovne poduhvate.

Ako se prijavite najmanje 10 dana pre MBA skupa, dobićete procenu profila i priliku za lične konsultacije koje će vam pomoći da odredite koji je MBA program najpogodniji za vas.

Izvor: accessmba.com