Iskoristi svoj pun potencijal

Jezik Engleski

Life coaching

Imaš osećaj da ti sve nekako ne ide od ruke i ponekad nemaš ni snage zajedno da se boriš sam sa sobom. Znaš da treba da doneseš promenu ali nikako odluku da se promeniš.
Nisi svesna da poseduješ potencijal koji treba da iskoristiš i upravo na tome i radimo u ovom kursu. Ako težiš ka promeni i ako znaš da treba da se pokreneš i da uzmeš život u svoje ruke, da spoznaš da je sve do tebe i da tu odgovornost možeš preuzeti samo ti ,nebitno da li to bilo u privatnom i poslovnom segmentu tvoga života.
Ovaj online kurs je za tebe ako želiš da promeniš svoj život i veruješ da samo ti snosiš odgovornost. Kroz module ćeš imati podršku, koja će te voditi kroz sam program i radionicu na najbolji mogući način i uz posebne tehnike i propratni materijal koji je potreban da ostvariš sebe u svom polju koje trenutno tebi najviše znači.

Program po modulima:

Prvi modul:

Samospoznaja – upoznajte sebe i svoje kvalitete

Imamo tedenciju da stvaramo i predstavljamo sliku o sebi kako želimo da nas drugi vide i prihvate. Proces samospoznaje i vrećanja sebi nije lak, ali je jedini put do lične realizacije. U današnjem informacionom svetu neretko se osećamo usamljeni i neuspešni, jer smo izgubili sebe, zaboravili na naše suštinske kvalitete, želje i potrebe, zbog osvrtanja ka spoljnjem svetu i njegovim potrebama.
Savladavanjem alata i tehnika iz ovog modula dobićete drugi smisao, način sagledavanja i, ono najvažnije, upoznaćete se i sresti sa samim sobom, što će rezultirati promenama na ličnom, poslovnom i porodičnom aspektu života.

Drugi modul:

Samopouzdanje u službi ličnog vrednovanja
koji između ostalog uči o tehnikama prevazilaženja negativnih uverenja koja nam u većini slučajeva služe kao kamen spoticanja u životnim okolnostima, aktivnostima koje treba da realizujemo. Zato ćemo ovim programom naučiti kako da cenimo, vrednujemo sebe, radimo uvek u skladu sa našim potencijalima i mogućnostima a pri tome da ostvarimo ono što želimo imati, dobiti, kao i da naučimo kako da izgradimo način kako da sagledavamo i doživljavamo sebe, jer onako kako mi sebe vidimo, cenimo upravo i jedino tako nas drugi vide i vrednuju po onome koliko i kakvo je naše mišljenje o nama samima.

Treći modul:

Samomotivacija kao faktor ličnog uspeha
Samomotivacija je lični, unutrašnji pokretač osobe. Bez samomotivacije svaka naša odluka ostaje samo to – odluka koja ne dovodi do realizacije. Bez samomotivacije nema čvrstih i jasnih ciljeva niti discipline ka ostvarenju istih. Bez samomotivacije nema ni poslovnih inicijativa niti pozitivnog pogleda na probleme.
Ali šta je sa dobrom samomotivacijom i motivacijom drugih koja dovodi do odluka, ciljeva, korenitih promena, životnog stila i okruženja?

Cene karata

cena ovog kursa 12000 RSD