IAB MIXX Conference Serbia 2018

Jezik: Serbian

IT i Tehnologija
IAB MIXX Conference Serbia 2018 je licencirano izdanje jedne od najznačajnijih globalnih konferencija o digitalnim medijima, marketingu i digitalnim biznis modelima. Ova prestižna konferencija će se ove godine drugi put održati u Srbiji i biće posvećena upotrebi tehnologije i inovacijama u marketingu, digitalnoj ekonomiji i naprednim metodama digitalnog advertajzinga.IAB MIXX Awards (Marketing and Interactive Excellence Awards) su jedino globalno takmičenje koje je 100% - digital. Po drugi put IAB Serbia organizuje ovo prestižno, međunarodno priznato takmičenje za digitalne kampanje i projekte u Srbiji.Samo najbolji prijavljeni radovi će dobiti IAB MIXX nagradu, čime će postaviti standarde koji inspirišu, edukuju i prikazuju best-practice u industriji digitalnog marketinga.IAB MIXX Awards prepoznaje digital marketing excellence i dodeljuje priznanje za izuzetne i najbolje cross-media digitalne kampanje i projekte. To znači da je svaki aspekt prijavljenih radova podjednako bitan: strategija, kreativa, egzekucija, odnosno korišćenje medija i rezultati.Za osvojene nagrade, pobednicima se uručuje prestižna MIXX statua. Na njoj se pored kategorije, nalazi ime rada, ime klijenta i ime agencije. U moru digitalnog šuma i kampanja za zaborav, samo se prave izdvajaju i pamte, i samo one, najbolje zaslužuju MIXX statuetu.Svi pobednički radovi u kategorijama dobijaju po jednu statuu i nije moguće imati više od jednog imena klijenta ili agencije na jednoj statui. Dodatni primerak pobedničke statue je moguće naručiti naknadno.Svi finalisti dobijaju sertifikat, a imaju mogućnost da naruče statuu koja izgleda isto kao pobednička, samo je manjih dimenzija uz natpis "Finalist".

Pobednici IAB MIXX AWARDS 2018. će biti javno predstavljeni 9. maja na konferenciji Digital Day 2018 u Beogradu prilikom svečane ceremonije dodele nagrada u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

Cene

Redovna cena jedne prijave 250, 00 EUR
Cena prijave za pridružne članove IAB Serbia: 200, 00 EUR
Cena prijave za redovne članove IAB Serbia: 150, 00 EUR
Navedene cene predstavljaju bruto iznose i računavaće se po srednjem kursu NBS na dan obračuna.
Ukoliko se jedan rad prijavljuje u više kategorija, za drugu i svaku narednu prijavu se obračunava popust od 25% od cene prve prijave.
U slučaju da prijavljujete dva ili više različitih radova obezbedili smo i količinske popuste. Javite nam se za dodatne informacije.
Uz svaki prijavljeni rad dobija se jedna besplatna kotizacija za ceremoniju dodele nagrada.

Izvor: mixx.rs