HRABRO SRCE - Od zaljubljenosti do trajnosti

Jezik: Serbian

Life coaching
Ciklus od tri predavanja HRABRO SRCE namenjen je svima onima koji su spremni da ostvare uspešnu vezu i poboljšaju postojeću. Uspešan partnerski odnos pre svega traži “hrabro srce” sa svim značenjima koje taj termin obuhvata. Upravo ta značenja i izazovi su predmet naših predavanja. Predavanja su u konceptu predavanje + radionica.Ciklus od tri predavanja sa radionicama

1. Od zaljubljenosti do trajnosti, prof dr Tatjana Milivojević

2. Partnerski odnosi, tipovi, problemi i uspešno rešavanje, prof dr Žarko Trebješanin

3. Ljubavna praksa, strahovi, integritet, Jasna Lovrić, konstruk. koučing psihologKroz Hrabro srce, otvaramo priču o partnerskoj ljubavi, zaljubljenosti i ljubavi. Približavamo vam aspekte veze tako da se u njima bolje snalazite u svakodnevnom životu. Predavanja i radionice će vam pomoći da bolje razumete kako svoje ponašanje, tako i ponašanje partnera. Teme i tehnike su nastale kao rezultat profesionalnog rada, znanja i iskustva koje vam nudimo pretočene u tri segmenta. Na radionicama se rade upitnici, tehnike, odigravanja i diskutuju vama važna pitanja i nejasnoće. Ovaj ciklus predavanja omogućava vam da o vezama, sebi u vezi, zaljubljenosti, partneru i partnerskim odnosima, razmišljate drugačije, dovoljno da iskustveno u svom svakodnevnom životu osetite razliku i dobru promenu.Ljubav i zaljubljenost nisu sinonimi. Zaljubljenost je veoma dragoceno i intenzivno osećanje, izuzetno u svakom smislu. Zaljubljenost veoma često ne rezultira kvalitetnom vezom i ne podrazumeva ljubav. Struktura zaljubljenosti određuje njenu perspektivu a ta struktura podrazumeva i nesvesno. Kako proći kroz zaljubljenost i stići do ljubavi i trajanja, koja je uloga zaljubljenosti i šta učimo iz nje, da li je svaki put moguće i potrebno od zaljubljenosti stvoriti trajnu vezu, to su teme kojima se bavimo. Šta je ljubav? Ljubav traži od nas da se menjamo, bar utoliko što ćemo partnerove potrebe i osećanja vrednovati kao I svoja. Ljubav traži da budemo realni i odgovorni. Ljubav traži rad na sebi i na partnerskom odnosu. Ljubav je jedna od najjačih životnih potreba, najlepši i najbogatiji sadržaj života. Ne treba se odreći ljubavi nego naučiti šta je to što je potrebno da mi znali da smo na pravom putu da je ostvarimo na pravi način.Predavač teme “Od zaljubljenosti do trajnosti”

Prof dr Tatjana MilivojevićTatjana Đ. Milivojević je doktor filozofije, vanredni profesor na Visokoj školi socijalnog rada u Beogradu i sertifikovani TA psihoterapeut. Član je Saveza društava psihoterapeuta Srbije.Rođena je u Beogradu, živela je i školovala se u Francuskoj gde je završila gimnaziju i u Beogradu. Diplomirala je filozofiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu a magistrirala i doktorirala u Francuskoj na Filozofskom fakultetu Univerziteta Nica Sofija Antipolis (Sophia-Antipolis, Nice). U Nici je

završila i obuku za psihoterapeuta i radila kao psihoterapeut, edukator i vođa radionica.Polje istraživanja i naučnog rada Tatjane Milivojević je multidisciplinarno i interdisciplinarno i obuhvata višedecenijsko profesionalno i predavačko iskustvo u oblastima primenjene filozofije i psihologije, etike, motivacije, komunikacije, kreativnosti i kulturne antropologije.

Osim naučnih monografija, poglavlja u monografijama, članaka i udžbenika, objavila je i dva romana:

„Nerođen od oca“, Filip Višnjić, Beograd 2009. i „Ispovesti jedne psihoterapeutkinje“, Filip Višnjić, Beograd 2013. u prevodu sa prvog izdanja na francuskom jeziku.Prof dr Tatjana Milivojević je u Školi za brak predavač i na teme: „Socijalne vrline, umeće življenja u zajednici“ i „Nasilje u braku, vrste nasilja“Gde se održava:

Zgrada Krsmanovića (Visoka škola socijalnog rada), Terazije 34, Beograd

Cene

Cena: 1500 RSD