HR experience

Jezik: Serbian

Obrazovanje i Edukacija
Poslovi Infostud po prvi put organizuje “HR Experience”, okupljanje vodećih HR stručnjaka 31. maja u Hotelu Falkensteiner, Beograd.

“HR Experience” dovodi u Beograd HR stručnjaka Dejva Ulriha (Dave Ulrich), rangiranog kao #1 Management Educator & Guru od strane BusinessWeek-a, kojeg je kompanija Fast Company izabrala među 10 najinovativnijih i najkreativnijih lidera a “HR magazine” jednim od najuticajnijih mislilaca u HR-u.Profesor Ulrih proučava kako organizacije grade liderske sposobnosti, brzine, učenja, odgovornosti i talenata kroz unapređenje ljudskih resursa. Na “HR Experience” govoriće o digitalizaciji HR-a i trendovima privlačenja kandidata.

Putem predavanja, diskusija i radionica, svoja iskustva iz ove oblasti podeliće HR stručnjaci vodećih domaćih i svetskih kompanija. Na događaju će se posebno govoriti o aktuelnim trendovima u HR sferi, kao što su brendiranje poslodavaca i privlačenje kandidata.U okviru specijalnog panela, ući ćemo u dubinu employer brandinga i razmotriti različite dimenzije ove teme kako bi učesnici konferencije poneli konkretne primenljive ideje i lakše razvili svoje strategije koje će ojačati brend kompanije kao poželjnog poslodavca i privlačiti što kvalitetnije zaposlene. Polazna osnova za panel biće rezultati istraživanja „Najpoželjniji poslodavac 2018“ u kojem je učestvovalo preko 10.000 ispitanika.

Učesnici “HR Experience” će kroz stručna HR znanja i iskustva imati priliku da čuju koji su to novi trendovi u sferi HR-a, kako unaprediti percepciju svoje kompanije u očima kandidata i kako privući najbolje kandidate kako iz zemlje tako i iz inostranstva.Cene

Cena kotizacije do 7. maja 270 EUR + PDV
Standard cena od 8. maja do 31. maja 300 EUR + PDV